Starší dorost si poradil i s posledním týmem tabulky! Rebely porazil v poměru 5:3

P í s e k - Písečtí odehráli další utkání na ledě posledních Rebelů, kde už bylo jisté, že Písek nastoupí v novém roce ve skupině A a v následném play-off. Písečtí i přesto toto utkání nepodcenili a z Kotliny přivezli tři body.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 27. kolo, pá 14.12.2012
Havl. Brod
Písek
3:5
1:2, 1:3, 1:0
Branky a nahrávky: 19. Hlídek (D. Vala), 36. Ludvík (Hlídek), 57. Ludvík - 8. Volf (Dudák), 15. Marcilis (Volf, Kajtman), 26. Turek (Holub), 29. Šuhaj (Dudák, Volf), 36. Šuhaj (Marcilis). Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Jan Jeletz, Lukáš Rampír. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 3:5.
Havl. Brod: Č. Novák (Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek, Bancíř, Kolouch, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Málek, D. Vala "A", Mäki
Písek: Mazuch (Pechek) - Suchan, Vlk, Červinský, Dudák "C", Turek, Kajtman, Hájek, Březina, Duchoň, Šuhaj, Volf, Holub, Koutenský, Marcilis, Točík, Hanus "A"

Ohlasy trenérů

Richard Cachnín (HC Rebel Havlíčkův Brod): Dneska nás porazil soupeř, který je ve skupině nahoře, je neskutečně produktivní a má velice kvalitní mužstvo. Písečtí projevili to, že v té útočné fázi jsou výborní. My jsme na to kluky nabádali, ale oni prostě ve druhé třetině projevili svoji sílu. Na druhou stranu my musíme kluky za první a třetí třetinu pochválit, protože s nimi dokázali hrát hokej nahrou - dolů, ač je to s nimi náročné. Ve třetí třetině jsme to utkání zdramatizovali, ale prostě potřebujeme zlepšit koncovku. My jsme ke konci zápasu jeli dvakrát dva na jednoho a soupeře jsme mohli dostat gólem po větší tlak, ale on si to v zádu pohlídali. Zase jsem ale rád, že jsme po dlouhé době dali v jednom zápase tři branky.

Roman Heindl (IHC Písek): My jsme v minulém utkání s Libercem uklohnili důležité body, které jsme potřebovali na to, abychom se dostali do skupiny "A". Samozřejmě jsme dneska věděli, že můžeme hrát v klidu. Přesto jsme do utkání vstoupili tak, jak jsme vstoupili, vytvořili jsme si tlak a brankové příležitosti. Ve druhé třetině jsme nehráli špatný hokej, ale ve třetí třetině jsme si to trošku zkomplikovali laxností a některými minelami, které jsme na ledě předváděli, takže jsme dostali soupeře do hry. Ne že bychom se báli o výsledek, ale trošku jsme si to zkomplikovali. Já děkuji klukům za to, že postoupili, a že k tomu i dneska přistoupili docela zodpovědně. Zítra nás čeká poslední zápas ve skupině s Jihlavou, tak uvidíme, zda budeme bodovat.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy