David Servis srovnal finálovou sérii. Rozhodne se v neděli u Otavy

Druhé finálové střetnutí si podmanili hokejisté David Servisu. Využili dokonale domácího prostředí a na malém kluzišti těžili hlavně z důrazu před brankou. Díky čtyřem gólů ve druhé třetině domácí rozhodli o své výhře a vynutili si tak třetí rozhodující utkání. To se odehraje v neděli 8. března na zimním stadionu v Písku od 17 hodin.
KL mužů 2014/2015, 2F, pá 6.3.2015
David Servis ČB
Písek
7:3
2:1, 4:1, 1:1
Branky a nahrávky: 6. Korbela (Hanzal, Šulčík), 8. Tupý (Sumerauer, Chaloupka), 24. Korbela (Hanzal, Tupý), 33. Nedorost (Sumerauer), 34. Sumerauer (Nedorost), 40. Korbela (Hanzal, Šulčík), 55. Tupý (Hanzal, Korbela) – 14. Mošovský (Novák), 25. Mazanec (Gába), 50. Řehoř (Mazanec). Rozhodčí: Talpa, Jan Slavík – Mitáš, Oudes. Vyloučení: 10:7. Využití: 2:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 375. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 6:2, 6:3, 7:3.
David Servis ČB: Jágr – Vomela, Chaloupka, Tupý, M. Mrázek, Zíka, Říha – Nedorost, Sumerauer, Cikán, Šulčík, Hanzal, Korbela, Pražák, Fleischman, Dalibor Mikeš
Písek: Pipek (41. Kafka) – Mazanec, Jirků, F. Procházka, Kudrna, P. Procházka, M. Hřebíček, Volf – Mošovský, Novák, Gába, Slavík, Jungbauer, Řehoř, Vlk, Ciboch, Duchoň

Ohlasy trenérů

Jaroslav David, majitel klubu HC David Servis: Po zápase v Písku, který se nám nepovedl, protože nám chyběla pokora a disciplína, byl dnešní zápas úplně jiný. I rozhodčí si drželi zápas tak, jak by to mělo být. Pro obě strany to byl asi pěkný sportovní zážitek. Ať už to dopadne jakkoliv, tak finále na tři zápasy je pro sportovního fanouška výborné.

Roman Vlček, trenér Písku: Nám ten zápas vůbec nevyšel. Nehráli jsem to, co jsme si řekli. Rozhodující moment byl za stavu 3:2, kdy jsme měli v přesilovce šance na vyrovnání, ale dostali jsem gól. Pak nám soupeř odskočil, byl rozjetý a těžko jsem ho zastavovali. Vyhrál zaslouženě. Někteří naši hráči se necítili nejlíp, postihla je nějaká viróza, takže to nebylo optimální. Proto jsem do třetí třetiny vystřídali i gólmany. Musíme se dát dohromady a pokusit se to v neděli uhrát.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy