Domácímu Motoru zůstaly všechny body

V jedenáctém kole NOEN extraligy staršího dorostu přivítal domácí Motor hostující tým z Písku. První třetinu vyhrál Písek 3:2. Od druhé třetiny už góly padaly jen do branky IHC Písku, který nakonec prohrál 8:3. Motor si tak připsal další body do tabulky a posunul se tak na pátou příčku. IHC Písku se nadále nedaří a zůstává v tabulce poslední.
Extraliga staršího dorostu - sk. STŘED, 11. kolo, pá 7.10.2016, Budvar aréna
České Budějovice
Písek
8:3
2:3, 4:0, 2:0
Branky a nahrávky: 9. Matys (Mirochnikov, Rolínek), 10. Rolínek (Matys), 27. Mirochnikov, 29. Matys (Rolínek, Mirochnikov), 30. Matys (Toman), 32. Řezáč (Silný, Doktor), 48. Dosek (Kaisler), 51. Rákosník (Matys) – 12. Hakl (Šebesta), 18. Hakl, 19. Hakl Rozhodčí:Doležal -Zíka, Kotlík Vyloučení: 7:8 Využití: 3:1 V oslabení: 1:0 Diváci: 268 Střely na branku: 78:18 Průběh utkání: 2:3, 6:3, 8:3
České Budějovice: Ovsjannikov (od 21. Svoboda) – Doktor, Rákosník, Dosek, Dudáček, Šafář, Mirochnikov, Rolínek – Silný, Matys, Tržil, Krcho, Schuppler, Řezáč, Egert, Toman, Prášek, Vaculík, Masopust, Kašper, Kaisler
Písek: Kříž (Buchta) – Kopenec, Pokorný, Kukla, Chval, Lang, Stárek – Waller, Svoboda, Vokoun, Hakl, Norris, Pejša, Novák, Přibyl, Šebesta, Stauber, Měchura, Januška

V jedenáctém kole NOEN extraligy staršího dorostu přivítal domácí tým z ČB hostující IHC Písek.

Vstup Motoru do utkání vyšel dobře.V osmé minutě a třiatřicáté sekundě se Matys prosadil a o necelou minutu později nahrál R.Rolínkovi. Ten zvýšil na 2:0. Po úvodních deseti minutách sice České Budějovice vedly, ale první třetinu nakonec vyhrál Písek, který díky hattricku Hakla otočil na 3:2.

Od druhé třetiny góly padaly už jen do branky hostujícího brankáře. V rozmezí šesti minut daly České Budějovice čtyři góly. Nejdříve se trefil Mirochnikov a srovnal tak stav zápasu na 3:3. Další dva góly pak přidal Matys,který si v 30. minutě zápasu připsal hattrick. Čtvrtý gól pak při vlastním oslabení vstřelil Řezáč,který přesnou střelou trefil horní růžek.

Ve třetí třetině ještě přidal další gól Dosek. Poslední gól domácí hokejisté vstřelili v jednapadesáté minutě, kdy se trefil Rákosník. Motor tak porazil hostující IHC Písek vysoko 8:3.

Domácí tým se tak v tabulce po výhře dostal na pátou příčku. Písek je po jedenácti zápasech bez bodu a na posledním místě tabulky.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy