Vedení o dvě branky nestačilo

Vítězná šňůra skončila v Nymburce. Přestože Písek začal fantasticky a brzy vedl o dvě branky, nakonec splakal nad výdělkem. Soupeř trpělivou hrou postupně skóre dorovnal a šťastným gólem Havlína vyrovnané utkání rozhodl. Nymburk tak Písek pokořil i podruhé a přeskočil ho v tabulce. Za hosty vstřelil úvodní branku již ve druhé minutě Ondřej Pošmourný, druhou přidal navrátilec z Jindřichova Hradce Zbyněk Neckář. Za hosty se trefil kromě Havlína a Malého i Lukáš Král, který řádil již v posledním vzájemném zápase.
2.liga ČR sk. STŘED, 13. kolo, st 2.11.2005
Nymburk
Písek
3:2
1:2, 1:0, 1:0
Branky a nahrávky: 17. Malý (Klos), 30. Král (Jágr, Zeman), 56. Havlín (Turínský) - 2. Pošmourný, 10. Neckář (F. Procházka).
Vyloučení: 4:4.
Využití: 2:1. V oslabení: 0:0.
Diváci: 400.
Nymburk: Kremina – Zeman, Kosejk, Kos, Kříž, Krejčík, Bartoníček – Jágr, Král, Malý – Dvořák, Šimek, Vávra – Kaulfus, Turinský, Havlín - Lipták
Písek: Pinkas – Neckář, Michal Procházka, Oranský, Pavel Procházka, Filip Procházka, Hauer - Míka, Kořánek, Řehoř - Květoň, Mikeska, Kubeš - Pošmourný, Maroušek, Kašpar.
Reportáž z utkání naleznete na stránkách Nymburka.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl (trenér Písku):
Zkraje zápasu jsme se ujali vedení 2:0, využili jsme přesilovku pět na tři. Bohužel jsme potom povolili a domácí i díky tomu dokázali využít dvě přesilovky, jednu pět na tři, jednu pět na čtyři, a tak srovnali na 2:2. Ve druhé třetině jsme měli dobré šance ke vstřelení gólu, ale bohužel jsem nic neproměnili. Na začátku třetí třetiny nás soupeř zatlačil, kdy jsme my byli hodně pasivní. Potom Pavel Procházka neproměnil vyloženou šanci a krátce na to jsme inkasovali rozhodující třetí branku.
Obdržená branka nás vyburcovala, vytvořili jsme si dvě dobré šance, ale stejně jako v power-play jsme už gól nedali. Řekl bych, že domácí byli dneska chytřejším mužstvem, stejně jako v tom první zápase v Písku se to projevilo hlavně v přesilovkách. Měli jsme z nich trochu strach, protože už to první utkání vyhráli díky nim a i dnes v nich vstřelili dvě branky. Nedařilo se nám dneska příliš v soubojích jeden na jednoho, hodně těch soubojů jsme prohráli. I když jsme se dneska hodně nadřeli, tak body nemáme žádné.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy