Starší dorost opět úspěšný! Se třemi body se vrací z Mladé Boleslavi

P í s e k - Písečtí mají na svém kontě další tři body po výhře nad Mladou Boleslav 2:1. Písečtí celé utkání kontrolovali až do konce utkání. Jen po snížení na 2:1 měla Mladá Boleslav vícero příležitstí na vyrovnání, ale nevyužila je a tak si všechny body připisuje Písek.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 17. kolo, pá 2.11.2012
Mladá Boleslav
Písek
1:2
0:1, 0:1, 1:0
Branky a nahrávky: 43. Němec (Krupička, Sedmík) - 6. Volf (Hájek, Hanus), 25. Schwamberger (DuchoŇ, Hřebíček). Rozhodčí: Nečas - Hodač, Müller. Vyloučení: 5:4, navíč Krupička (MBL) 10 minut - naražení zezadu. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 72. Střely na branku: 27:47. Průběh utkání: 0:2, 1:2.
Mladá Boleslav: Ašenbrenner - Hercig, Mašek, Nastoupil, Nedbal, Plíšek J., Semrád, Tržický - Bašus, Černý, Ďurač, Krupička, Němec, Planý, Sedmík, Skořepa, Verner, Šír, Švejda
Písek: Mazuch - Červinský, Hájek, Hanus, Hřebíček, Kajtman, Koutenský - Březina, Duchoň, Dudák, Marcilis, Schwamberger, Suchan, Točík, Vlk, Volf

Ohlasy trenérů

Jan Křivohlávek, trenér BK Mladá Boleslav: Výsledek 1:2 úplně neodpovídá předvedené hře. Soupeř měl daleko více gólových šancí, ale na to se historie neptá. My jsme však předvedli důraz i v těch málo šancích, které jsme si vytvořili. Je vidět, že Písek hraje ve větší pohodě a není díky umístění v tabulce pod takovým tlakem jako my. Navíc nám vypadli ze sestavy tři klíčoví hráči: Brzák, Borovec a Groer. Jejich neúčast je samozřejmě znát, ale na tohle se nechci vymlouvat. Snažili jsme se, bojovali jsme, když už ta hokejovost nebyla, ale soupeř nás moc často do šancí nepouštěl a pohlídal si výsledek.

Martin Všetečka, asistent trenéra IHC Písek: My jsme byli hlavně překvapení tím, že se hrálo na malé hale, kde je malé hřiště a strašná zima. Zaplaťpánbůh, že jsme se dostali do vedení 2:0. Pak jsme ale polevili a dál to bylo o štěstí. V závěru nám prostě odešel plyn a naše hra s hokejkami, takže je štěstí, že jsme utkání nakonec zvládli. Klukům děkuji za bojovnost.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy