Fotografie není přiložena

Petr Kounovský

útočník
43
Narozen
16.1.1979 (26 let)
Hůl
levá
Váha
84 kg
Výška
180 cm

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

DatumUtkáníSkóreG A B +/− TMin
12.2.2005 Písek vs Sareza Ostrava 2:1 0 0 0 0 0

Podrobnosti

Statistiky

Sezóna   Klub                                 Z  G  A  B  TM
2004-05  IHC Písek (1.liga)                   1  0  0  0   0
         HC Benátky nad Jizerou (2.liga)     18  3  1  4   8
         HC Benátky nad Jizerou (2.liga,p-o)  4  1  0  1   0

Celkem   Nejvyšší soutěž ČR                   0  0  0  0   0

Články o hráči


Preview k zápasu
út 2.12.2008

Písek přivítá nepříjemný Benešov

Středečním zápasem uzavřou hokejisté IHC Písek úvodní devatenáctku utkání, jež tvoří první polovinu základní části letošní soutěže. V druhé polovině má druhá liga na programu odvety s obráceným pořadatelstvím. Mužstvem, které letos jako poslední ze skupiny čeká na souboj s kádrem trenérů Rybáčka a Malého st., jsou benešovští Vodní Lvi. Píseckým se proti Lvům loni příliš nedařilo, ani jedno ze tří utkání nedokázali vyhrát. Nejprve v Benešově v přípravě podlehli 0:2, poté doma již v soutěžním zápase 0:4 a nakonec alespoň remizovali venku v odvetě 2:2. Jak si poradí Písečtí hráči s benešovskými Vodními Lvy tentokrát?

Preview k zápasu
ne 19.8.2007

Příprava pokračuje, tentokrát v Benátkách!

Do začátku nové druholigové sezóny zbývá ještě necelý měsíc a tak se většina klubů dostává do finální části své přípravy. První ligové utkání absolvují Písečtí už 15. září proti mužstvu Hc Sršni Kutná Hora, je tak nejvyšší čas dopilovávat poslední změny svého mančaftu! Jako další úkol v pořadí přípravy prověří, jak to jde letošnímu kádru HC Benátek nad Jizerou. Své síly s tímto rivalem budou měřit letos již podruhé, v prvním klání na domácím ledě hráči od Otavy vyhráli těsně, výsledkem 3:2. Oplatí jim ho Benátečtí v odvetě ve svém prostředí nebo vyhrají hokejisté Písku?!

Preview k zápasu
po 14.3.2005

Kdo s koho v souboji kolegů z první ligy?

Druhý zápas baráže Písek odehraje ve vzdálené Opavě. Možná je to pro jihočeské hokejisty výhoda, že zápas bude úplně někde jinde, na druhém konci republiky, nic tam nebude připomínat hrůznou prohru s Brodem. „Hra Slezanů by nám měla sedět víc,“ odhaduje trenér Písku Miroslav Šperl, který se v článku ještě vrací k zápasu s Brodem. Opava je celek, který Písek v sezóně porážel, dokáže to i teď, když jde o všechno?

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy