Fotografie není přiložena

Daniel Kortán

obránce
Narozen
4.9.1991 (16 let)
Hůl
levá
Váha
85 kg
Výška
180 cm

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Podrobnosti

Statistiky
Sezóna   Klub                                  Z  G  A  B  TM
2006-07  IHC Písek - dor. (LD)                34  1  1  2  49  
         IHC Písek - 9.tř.                     3  0  0  0   6

Články o hráči


Mládežnický hokej - zápasy
út 22.5.2007

Souhrn: Mládež v sezóně 2006/07

V článku naleznete dostupné statistické údaje k sezoně 2006 - 2007 mládeže a žáků od druhých tříd do devátých plus mládežnická mužstva dorostu a juniorů. Nejprve si připomenete umístnění jednotlivých týmů ve svých soutěžích a poté se můžete seznámit s kanadským bodováním mladých nadějí píseckého hokeje.

Mládežnický hokej - zápasy
čt 18.1.2007

Dorostenci jedou na led vedoucího Vajgaru!

Velmi těžkého soupeře mají písečtí dorostenci na své cestě ligou. V pátek je čeká první tým tabulky – Vajgar Jindřichův Hradec. Písečtí však nejsou v zápase úplným outsiderem, vždyť jejich poslední výsledky dokazují, že špatný start do ligy byla velká náhoda. Karel Slabý vystřídal nyní aktivního hokejistu Filipiho a spolu s Václavem Šrámkem slavil minulý týden dvě výhry – 4:3 nad Nymburkem a 7:0 proti poslední Příbrami. V článku hovoří zkušený kouč o svých nových svěřencích. V pátek rovněž hrají junioři – od 19,00 přivítají na domácím ledě Klatovy!

Zápasy
so 25.11.2006

Písečtí mají patent na plichty

Opět až v posledních minutách se rozdělovaly body při zápase píseckých dorostenců. Písek vedl 2:1 a konec se blížil, zbývaly necelé tři minuty. Domácí však vedení neudrželi. Fauloval Kortán a Písek šel do čtyřech. Nymburk sehrál přesilovku výborně a ve chvíli, kdy rozhodčí signalizoval vyloučení dalšího píseckého hráče kapitán hostí Hladík svou druhou brankou vyrovnal. Za domácí skórovali Durčák a Kavlík. Domácí jedničce Kantorovi poprvé jistil záda lotyšský gólman Martins Jansons. K zápasu se vrací trenér Václav Šrámek.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy