Příbramský propadák

Juniorům se zase jednou pořádně nepovedl zdánlivě snadný zápas. Na měření sil s Příbramí se nedalo koukat, navíc v něm Písečtí o gól prohráli. Začátek sice přinesl několik slibných šancí domácích, v 19. minutě šli ale do vedení hosté. V polovině utkání sice na chvíli dvěma brankami otočil skóre Teodor Margeta, ovšem jen proto, aby Příbram odpověděla ještě do druhé sirény stejným počtem gólů. Své jednobrankové vedení pak zelenobílí ještě navýšili na začátku poslední třetiny, snížení Maršíka a závěrečný nápor IHC při hře bez brankáře proto kromě vyčerpání nepřinesl nic.
Liga juniorů , 14. kolo, pá 4.11.2005
Písek
Příbram
3:4
0:1, 2:2, 1:1
Branky a nahrávky: 33. Margeta (Stropnický), 34. Margeta (Petele), 55. Maršík (Švácha) – 19. Šrajn (Topič, Zarnoš), 35. Topič, 40. Hochmann (Topič), 43. Bílik (Hrala) Rozhodčí: Němec – Jílek, Jindra Vyloučení: 8:11 Využití: 2:1 V oslabení: 0:1
Písek: Vojta (41. Lukeš) – Švácha, Jankovský, Petele, Maršík, Klas, Suchan, od 21. Všetečka – Stropnický, Růžička, Margeta – Pešta, Ondrejec, Bican – Kouba, Hora, Fořt - Šimoník
Příbram: Simer – Benko, Bílik, Vošahlík, Buchta, Mráz, Zarnoš – Topič, Fiška, Kozelka, Peterka, Šrajn, Hochmann, Hrala
18:55 – Rozhodčí nejprve neuznává hostům gól poté, co pískl příliš mnoho hráčů ve žlutém na ledě. Příbramští následnou přesilovku zvládají a Šrajn pokořuje bezmocného Vojtu.

32:39 – Písečtí se konečně radují. V chumlu před brankou se nejlépe orientuje Teodor Margeta a vyrovnává.

33:51 – Je to opět Margeta, kdo strhává vedení na stranu domácích. Tentokrát chytře vkládá hůl do rány obránce Peteleho.

34:56 – Radost žlutomodrých netrvá dlouho. Topičova formace motá hlavy obráncům a nakonec její vedoucí obkrouží Vojtovu branku a odrazem od gólmanovy výstroje skóruje.

39:35 – Ještě před druhou přestávkou zasazují hosté svým soupeřům další ránu. Ve vlastním oslabení perfektně napadá Topič a díky zkratu písecké obrany z toho těží před brankou osamocený Hochmann.

42:37 – Než se Písek stačí nadechnout k nějakému náporu, sráží jej do kolen čtvrtým gólem Bílik. Petele mu namaže přímo na hůl a Matěj Lukeš, který vystřídal Vojtu, si poprvé sahá na puk – ovšem jen proto, aby jej vyndal z brány.

54:46 – Očekávaný tlak přece jen přichází, ovšem jediné, co z něho Písečtí dokáží vytěžit, je přesně mířený golfák beka Maršíka.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy