Juniorka poprvé bez inkasované branky!

Na jednadvacátý pokus se to povedlo! Matěj Lukeš v domácí brance konečně dostál své přezdívce Shootout a nepustil za záda ani jeden z puků, které na něho mířily z holí klatovských protihráčů. Po zhlédnutí konečného výsledku musí být každému jasné, o jakou záležitost se jednalo. Jenže – kdo by přišel v polovině poslední minuty první třetiny a viděl by stav 0:0, asi by osmigólový příděl netipoval. Písečtí totiž nemohli proměnit NIC z hromady svých šancí - teprve v čase 19:50 prolomil ledy Gajovský. Stejný hráč zvýšil na startu druhé části na 2:0, ovšem to bylo opět vše až do přestávky. Až závěrečné dějství přineslo šest branek. Zajímavou úspěšnost předvedli náhradníci Bican s Fořtem. Byli na ledě zhruba pětkrát a oba odcházejí bohatší o dva kanadské body.
Liga juniorů , 21. kolo, ne 4.12.2005
Písek
Klatovy
8:0
1:0, 1:0, 6:0
Branky: 20. Gajovský (Černý), 23. Gajovský (Holec), 43. Holec (Gajovský), 47. Fořt (Petele), 54. Bican (Gajovský), 55. Holec (Gajovský), 56. Stropnický (Ondrejec), 58. Bican (Fořt, Ondrejec) Rozhodčí: Mandrysz – Jílek, Šperl Vyloučení: 8:7 Využití: 1:0
Písek: Lukeš – Procházka, Klas, Švácha, Jankovský, Petele, Maršík – Černý, Gajovský, Holec – Stropnický, Ondrejec, Hora - Pešta, Růžička, Šimoník – Fořt, Bican
Klatovy: Ulč – Jonák, Pressl, Mareš, Karhan, Plánička, Kafka, Kuželík, Hochman, Babka, Čuban, Vondryska, Peleška, Škarda, Musil, Zápal
19:50 – Po nekončící sérii nepřesných zakončení a šťastných zákroků brankáře Ulče se domácí konečně radují. Černý vysílá Gajovského, který své sólo proměňuje přesně umístěnou střelou.

22:53 – Miroslav Holec krouží v útočném pásmu a na závěr svého čestného kolečka nachází skvělou žabičkou před bránou Gajovského. Ulč je náležitě ‘vykoupán‘ a Písek vede 2:0.

42:38 – Gajovský uvolňuje do úniku Holce a hostující gólman máchá lapačkou do prázdna při jeho ráně zápěstím.

46:43 – Petele zachycuje kotouč na útočné modré čáře a posílá jej před branku Fořtovi, jehož bekhend si nalézá cestu za Ulčova záda. Jedná se o třetí Fořtův pobyt na ledě.

53:20 – Zahanbit se nenechává ani Jakub Bican a při svém čtvrtém zásahu do hry využívá Gajovského přihrávku.

54:12 – Kde se vzal, tu se vzal, na kruhu se zčistajasna zjevuje Holec a trefuje se zápěstím mezi ruku a beton klatovského brankáře.

55:41 – Nejkrásnější gól zápasu. Hora vyhrává vhazování a odcloňuje hráče. Na Ulče se hrnou Ondrejec se Stropnickým, kteří si nádherně dvakrát mezi sebou prohodí puk a kapitán Píseckých skóruje do odkryté klece.

57:46 – Druhá branka Bicana. Fořt střílí a žlutomodrá jedenaosmdesátka doráží mezi Ulčovy betony.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy