Další výhru oslavila písecká juniorka před domácím publikem

P í s e k - Další vysokou výhrou potvrdili domácí svou skvělou formu. Tentokrát se proti Písku postavil tým z Příbrami, který je známý svou tvrdou hrou. Bylo to znát i v tomto utkání, kdy však hosté doplatili na četná oslabení. Největší podíl na výhře domácích měli Karel Ingriš a Tomáš Kroupa. Oba dva hráči si připsali dva góly a jednu asistenci. Nesmíme zapomenout na skvělý výkon obou brankařů Písku, z kterýchž si Václav Tábor odnesl ze zápasu dokonce dvě asistence.
Liga juniorů , sk. B, 7. kolo, pá 3.10.2008, s.n.o.p. aréna Písek
Písek
Příbram
9:2
3:0, 2:2, 4:0
Branky a nahrávky: Koloušek, Ingriš (Koloušek), Kroupa (Ingriš), Silbernágl (Miňha, Kroupa), Kroupa (Silbernágl), Jícha (Vácha), Sýbek (Gába), Tajbl (Silbernágl, Tábor), Ingriš (Silbernágl, Tábor) - Žák (Kadič), Veselý J. (Žák).
Vyloučení: 11:14. Diváci: 73. Průběh utkání: 1:0, 2:0, 3:0, 4:0, 5:0, 5:1, 5:2, 6:2, 7:2, 8:2, 9:1.
Písek: Kantor, Tábor – Koloušek, Miňha, Kodad, Dvořák M., Kučera, Tajbl, Kortán, Čáp, Vácha, Kroupa, Jícha, Silbernágl, Ingriš, Sýbek, Bernad, Gába, Mečíř, Křišťan, Dvořák J.
Příbram: Pavlů – Hochman, Karnoš M., Žák, Prvota, Šmerhovský, Flieger, Hamet, Polák, Filkorn, Sirotek, Ziopulos, Hlinka, Ježek, Kadič, Karnoš Z., Durch, Černý, Vošahlík, Veselý J., Veselý T.
Jen co se puk dotkl ledu, tak se Písek rozjel do útočné třetiny. Vybojoval přesilovku, kterou hned využil písecký bek Martin Koloušek. Pak se ale ozvali hosté a taky si vynutili faul. Hráči Příbrami ale na rozdíl od domácích branku nevsítili. Poté písecká juniorka opět dostala výhodu přesilové hry, ale tato přesilovka se modrožlutým nepovedla. Pak se dostali ke slovu opět hosté a jejich střely však likvidoval písecký gólman Pavel Kantor. I třetí přesilovka se Písku moc nepovedla, v následující čtvrtá se ale přesnou střelou nemýlil Karel Ingriš. Písek v tomto utkání nehrál pouze přesilovky, ale i oslabení. I v něm se ale Písek prosadil, když se skvělou ranou za záda hostujícího gólmana prezentoval Tomáš Kroupa. Do konce třetiny se ještě sem tam vylučovalo, ale už se nic závažného nedělo.

Na začátku druhé třetiny se nehrál nějak zajímavý hokej, až na skvělé zákroky, které předváděl domácí gólman Pavel Kantor. Pak se Písek konečně dostal do vedení 4:0 po krásné trefě Milana Silbernágla. Poté se Písek sice dostal do několika oslabení, ve kterých však byl vidět útočný děj i ze strany domácích. Písecká juniorka se totiž dostala v těchto oslabeních do tlaku a tak se z páté písecké branky radoval opět Tomáš Kroupa. To bylo poslední slovo píseckých v této třetině, protože se ke konci druhé třetiny trefili už jen hosté - Martin Žák a Jakub Veselý.

Ve třetí třetině se sice ujali tlaku příbramští hráči, ale bohužel pro ně nic z toho netěžili. A tak se Písek dostal po delší době do útočného pásma, kde se prosadil gólem písecký útočník Tomáš Jícha. Netrvalo to dlouho a už se Písek opět radoval. Tentokrát se prosadil Jan Sýbek. Po tomto gólu došlo ke střídaní brankářů na písecké straně. Skvělého Pavla Kantora nahradil další skvělý gólman Václav Tábor. Pak se hra trochu rozhárala a až v 52. minutě se trefil do sítě skvělou ranou Kamil Tajbl. Písek se opět sice dostal do oslabení, ale hned po něm se písecká juniorka radovala z devátého gólu, který vstřelil Karel Ingriš. Do konce třetiny už moc nezbývalo a Písek si ještě vykoledoval přesilovku 5 na 3, kterou již neproměnil. Utkání skončilo stavem 9:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy