Junioři si připsali již čtvrtou prohru v řadě

P í s e k - V pátečním 21. kole Mikuláš písecké juniorce nenadělil výhru, ale další prohru. Mužstvu trenéra Krupky se v poslední době nedaří, poslední tři zápasy prohrálo a také proti Nymburku se nedokázalo bodově prosadit. V utkání byl nejvíce vidět jeden z nejzkušenějších hráčů Písku Ondřej Gába, kterému se podařilo při vlastním oslabení prostřelit gólmana hostů Jana Zemánka. Druhý gól přidal Silbernágl.
Liga juniorů , sk. B, 21. kolo, pá 5.12.2008, s.n.o.p. arena Písek
Písek
Nymburk
2:4
0:1, 1:1, 1:2
Branky a nahrávky: 38:59 Gába, 41:55 Silbernágl - 13:47 Hladík T. (Hladík J), 25:20 Arazim (Mýto), 50:45 Arazim (Jiránek), 53:34 Rys (Volf L.). Vyloučení: 13:5.
Písek: Tábor - Tajbl, Kodad, Dvořák M., Koloušek, Kučera, Jícha, Kroupa, Gába, Vácha, Měčíř, Sýbek, Silbernágl, Hach, Durčák, Křišťan, Dvořák J.
Nymburk: Zemánek - Bašus, Cicvárek, Moucha, Pánek, Houser, Mýto, Volf J., Volf L., Břetenář, Rys, Hladík T., Hladík J., Špalda, Arazim, Jiránek, Lenc
Hned po jedenácti sekundách se mohla písecká juniorka radovat, ale gólman Nymburka skvěle zakročil. Hrálo se dost tvrdě a zranění na nymburské straně bylo důkazem. Potom se nehrál moc pohledný hokej, protože rozhodčí vylučoval na obou stranách. Pak přišla chvíle Nymburka, kdy při značené výhodě prostřelil Václava Tábora, píseckého gólmana, Tomáš Viladík. Tvrdý hokej neustával a mezi hráči to začalo pomalu, ale jistě jiskřit. Do obrovské šance se dostali Písečtí, když jeli nájezd dvou na jednoho, ale neproměnili. Do konce třetiny se objevilo další zranění, a to na písecké straně. Byl to faul kolenem, po kterém musel být odvezen do nemocnice Marcel Dvořák.

Hned po začátku druhé třetiny svůj tým dobře podržel písecký gólman a následně si i písečtí vytvořili tlak. To ale nezabránilo ke vstřelení již druhého gólu Nymburka. S píseckými to vypadalo zle, a to i díky vyloučením. Ale i tak si Písek dokázal vytvořit spoustu šancí, které všechny vychytal Jan Zemánek. Pak ale přišlo osudové oslabení, v kterémž se povedlo Ondřeji Gábovi prostřelit hostujícího brankáře. To bylo ve druhém dějství vše.

Začátek třetí třetiny se písecké juniorce povedl na výbornou, když Milan Silbernágl nenápadnou střelou vyrovnal. To bylo ale do poloviny třetího dějství vše, protože si Nymburk vytvořil smrtící tlak, ve kterém se blýskal zkušený gólman Písku Václav Tábor. Bohužel pro Písecké to nevydržel dlouho. A tak Nymburk opět vedl, netrvalo to dlouho opět o dva góly. Do konce třetiny již nebyl k vidění příliš pohledný hokej, hodně se vylučovalo a na konci ještě dostal Jakub Bican vyšší trest za nesportovní chování. Třicet sekund před koncem se ještě strhla menší mela, ale na rozdělení bodů nic již změnit nemohla.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy