Juniorka vybojovala bod s lídrem tabulky

P í s e k - V neděli se písečtí junioři utkali s lídrem tabulky ligy juniorů, Hradcem Králové, a vůbec si nevedli špatně. V první třetině nejprve vstřelili branku Hradečtí, po dvou gólech Jakuba Bernada však Písek odcházel po první třetině do šatny spokojeně. Ve druhé části Hradec srovnal na 2:2 a stejný stav utkání svítil na světelné tabuli také jako konečný.
Liga juniorů, sk. B, 15. kolo, ne 22.11.2009, KOMTERM aréna
Písek
Hradec Králové
2:2
2:1, 0:1, 0:0
Branky a nahrávky: Bernad, Bernad (Mečíř) - Pechánek (Třsíček), Kohout (Bujňák). Rozhodčí: Šindler - Martinec, Tvrdík. Vyloučení: 5:8. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 55. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2.
Písek: Pavlů - Furch, Mečíř, Silbernágl "A", Hlinka, Srb, Dvořák "A", Koloušek "C", Bernad, Homolka, Hrubý, Radosta, Jirků, Korous, Vlček, Jícha
Hradec Králové: Alexa - Popler, Fink, Kotrč, Bujňák, Měsíček, Komárek - Stehno, Ježek, Macháň, Kohout, Šafránek, Christ, Pechánek, Šafář, Bohdanecký
Začátek zápasu byl lepší pro juniory z Hradce Králové. První nebezpečnou střelu ještě Aleš Pavlů vychytal, ale po další střele se hradečtí radovali z prvního gólu v zápase. Po tomto gólu následoval ještě větší tlak Hradce, ale i díky třem vynikajícím zákrokům domácího brankáře se stav nezměnil. Následně při úniku píseckých hráčů si připsal zákrok i hostující gólman, ale při další střele se puk odrazil nad branku a přesně u horní tyčky mířil Jakub Bernad a tak vyrovnal utkání. Tlak Hradecké juniorky ale nadále pokračoval a tak si také vybojovali první přesilovku, která se jim vůbec nepovedla, protože Písek dokázal vstřelit branku. První vedoucí branku vstřelil opět Jakub Bernad. Do konce třetiny se pouze vylučovalo a nebylo skoro nic k vidění.

Začátek druhého dějství opět patřil Hradci a již v páté minutě vyrovnal stav utkání Miroslav Christ. Při třetím oslabení píseckých hráčů si připsal pár pěkných zákroků písecký gólman Aleš Pavlů. Do konce třetiny si písečtí ještě zahráli dvě přesilovky, ve kterých se toho moc nevidělo a i proto zůstal stav utkání po dvou třetinách nerozhodný 2:2.

Třetí třetina pokračovala v pasivní hře na obou stranách. Neustále se vylučovalo a hra se tímto úplně rozhárala. Až na pár lepších střel toho nebylo moc k vidění a tak se obě mužstva rozloučila se zaslouženou remízou 2:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy