Junioři odjeli z Vysočiny bez bodu

Písečtí junioři odstartovali duel s Třebíčí velmi slibně, když dostal hosty do vedení Vlk. Domácí ovšem rychle skóre otočili a po první části vedli 3:1. Koutenského rána od modré čáry, byla jediná ve druhé třetině, která skočila v síti a Písek se tak dotáhl na rozdíl jediné branky. V poslední části bylo před třebíčskou brankou rušno, ale nikdo v píseckém dresu nedokázal vyrovnat. Nakonec se domácí trefili ještě dvakrát do pootevřené obrany, která již v závěru utkání hrála vabank.
Liga juniorů, sk. střed, 3. kolo, pá 26.9.2014
Třebíč
Písek
5:2
3:1, 0:1, 2:0
Branky a nahrávky: 11. Roupec (Abrahám), 13. Všetečka, 16. Juráň (Vantuch, Mašek), 52. Hort (Pavlas, Tůma) 57. Roupec (Hort, Pelikán)- 3. Vlk (Hřebíček), 26. Koutenský (Vlk). Rozhodčí: Homola - Jeletz, Kuřítko. Vyloučení: . Využití: 1:1. V oslabení: 0.0. Diváci: 55. Střely na branku: 40:28. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 5:2.
Třebíč: Svoboda - Matov, roupec, Juráň, Abrahám, Pelikán, Jirák, Oburka, Šimka, Kučera, Tůma, Všetečka, Hort, Pavlas, Vantuch, Mašek.
Písek: Pekárek - Hřebíček, Šergl, Holub, Koutenský, Frühauf, Flegl, Paukner, Vlk, Horažďovský, Rod, Duchoň, Skala, Souček, Volf.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy