Písek jednoznačně porazil Tábor a postup do elitní čtveřice má opět ve svých rukou

Junioři jasně přehráli Tábor 5:2, když soupeř hrozil pouze z vlastních přesilových her. Písek tak v honbě za postupem mezi čtyři nejlepší pořádně zamotal hlavu všem příznivcům Ligy juniorů. Tři mužstva (Velké Popovice, Písek, Tábor) mají před posledním kolem shodný počet bodů. Za nimi ještě zaostává Kolín, který sice ztrácí tři body, ale má jedno utkání k dobru. Při jeho zvládnutí se může vytvořit kvarteto týmů se stejným počtem bodů před posledním kolem. Rozhodně nás příští týden čeká náramná a napínavá podívaná, kdo se nakonec mezi čtyři nejlepší probojuje a kdo zůstane v bojích o udržení. Písek má do elitní skupiny nakročeno hlavně díky lepším vzájemným zápasům s Kolínem a Táborem, a se sousedními Popovicemi hraje v posledním klání základní části.
Liga juniorů, sk. střed, 17. kolo, ne 16.11.2014
Písek
Tábor
5:2
1:1, 2:0, 2:1
Branky a nahrávky: 17. Březina (Duchoň), 21. Duchoň (Vlk), 29. Horažďovský (Volf, Vlk), 46. Vlk (Flegl), 59. Duchoň (Vlk) - 18. Roubíček (Blažek, Novotný), 60. Veřtát (Roubíček, Novotný). Rozhodčí: Mertl - Zíka, Jindra. Vyloučení: 9:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 75. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 5:1, 5:2.
Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Hřebíček "C", Šmíd, Holub, Bartůněk, Kajtman, Flegl, Březina, Dědič, Vlk "A", Duchoň, Volf, Rod, Skala, Horažďovský "A", Kubička.
Tábor: Kafka (29. Sochor) - Hájek, Mikš, Hlaváč, Horák, Šašek, Novotný, Hlaveš, Slavík, Brož, Pospíchal, Šafář, Nehoda, Blažek, Veřtát, Roubíček, Pejša, Bílek, Pastyřík, Březina.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy