Písečtí junioři budou po výhře v Popovicích bojovat o extraligu

Písecká juniorka zažívá nejpovedenější část sezony. Nejen že sbírá body ve velkém, ale také dokázala postoupit mezi nejlepší týmy Ligy juniorů a bude bojovat o extraligu, ke které je však zatím cesta velmi vzdálená. Utkání u popovického pivovaru se začalo vyvíjet příznivě pro Písek, domácí ale srovnali krok a dostali se do vedení. Písek ale stačil odpovědět a utrhnout se ve vedení. Domácí díky dvěma rychlým gólům vyrovnali a až nájezdový rozstřel rozhdl o vítězi, který nakonec díky prohře Tábora postoupil do vybrané skupiny.
Liga juniorů, sk. střed, 18. kolo, ne 23.11.2014
Velké Popovice
Písek
4:5sn
1:1, 1:2, 2:1
Branky a nahrávky: 17. Černý (Maňas), 26. Kukačka (Janáč), 55. Maňas (Freisler), 55. Teršíp (Konc) - 11. Březina (Paukner), 30. Horažďovský (Kubička, Frühauf), 39. Dědič (Březina, Paukner), 53. Vlk (Duchoň), rozhodující nájezd Kubička. Rozhodčí: Jebavý - Marek, Rybáček. Vyloučení: 7:10. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4, 4:4, 4:5.
Velké Popovice: Kostka - Konc, Tabašek, Kukačka, Virch, Černý, Morava, Janáč, Beran, Muzika, Maňas, Mrva, Široký, Teršíp, Časenský, Gursík, Freisler "C", Tumpach.
Písek: Kolář - Koutenský, Bartůněk, Hřebíček "C", Šmíd, Frühauf, Kubička, Turek, Březina, Paukner "A", Dědič, Volf, Vlk, Duchoň, Horažďovský "A", Rod, Skala, Hadrava, Flegl.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy