Ústecký finiš nepovolil Píseckým posun na první příčku

Utkání meti nejlepšími celky postupové skupiny A bylo pohledné a pod perfektní kulisou velkého počtu diváků. Ti mohli vidět, po bezbrankové první třetině, velký tlak ve druhé části, z něhož plynul první gól v utkání a domácí vedli. Hosté vyrovnali vzápětí v přesilové hře. Přesilovou hru využil i Písek a s přibývajícím časem se zdálo, že u Otavy bude k vidění páté vítězství v řadě. Ústečtí ovšem minutu a půl před koncem utkání vyrovnali. V nájezdové loterii rozhodli o zisku druhého bodu hosté až v páté sérii.
Liga juniorů, sk. střed, 8. kolo, ne 21.12.2014
Písek
Ústí nad Labem
2:3sn
0:0, 1:1, 1:1
Branky a nahrávky: 29. Klas (Radoš, Horažďovský), 48. Dědič (Radoš) - 34. Koval (Zdvořáček), 59. Strnad (Kašek), rozh. nájezd Strnad. Rozhodčí: Talpa - Matějček, Oudes. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 230. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3.
Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Hřebíček "C", Turek, Radoš, Rod, Horažďovský "A", Flegl, Paukner "A", Dědič, Duchoň, Vlk, Ciboch, Klas, Polanský.
Ústí nad Labem: Kosina - Loukota, Koval, Řídel, Kopta, Macek "C", Kašek, Klement, Suchan, Strnad, Jindřich "A", Zdvořáček.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy