Junioři v novém roce doma znovu nezaváhali. Po výprasku odjela s prázdnou karlovarská rezerva

Písecká juniorka přivítala na svém ledě poslední celek tabulky skupiny A. I tak přijel k Otavě těžký a houževnatý soupeř, který chtěl urvat dobrý výsledek. Písečtí se ale na svého soupeře perfektně připravili a většinu utkání byli lepším týmem na ledě. Hosté hrozili pouze v přesilové hře, kterou měli ke své smůle pouze jednu. Dokázali z ní i vyrovnat. Po dvou třetinách, kdy platilo vyrovnané skóre, to vypadalo na pekelnou bitvu. Poslední třetina ale ukázala jasnou dominanci domácích, kteří po dvou vypracovaných trefách už jen upravovali skóre do konečné výše - 5:1. Písek si tak díky vítězství udržel odstup od zadních týmů, které píseckému souboru dýchaly na záda a zastavil rostoucí náskok na čele tabulky.
Liga juniorů, sk. střed, 11. kolo, ne 18.1.2015
Písek
Karlovy Vary
5:1
1:0, 0:1, 4:0
Branky a nahrávky: 19. Dědič (Ciboch), 44. Paukner (Ciboch), 49. Dědič (Ciboch), 52. Vlk, 56. Flegl (Klas) - 21. Pfister (Biniáš, Klíma). Rozhodčí: Mertl - Jindra, Zíka. Vyloučení: 1:8 + TS pro KVA a navíc - 10 minut osobní trest za ZHK. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 75. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 5:1.
Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Hřebíček "C", Turek, Radoš, Kubička, Ciboch, Paukner "A", Dědič, Volf, Duchoň, Vlk, Flegl, Klas, Horažďovský "A", Pokorný, Klochko.
Karlovy Vary: Frček - Biniáš, Kovka, Priškin, Veverka, Truhlář "A", Klíma "C", Krejsa "A", Pfister, J. Novák, M. Novák, Hubáček, Sus, Bezděk.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy