Juniorská domácí tvrz zůstala hlavně díky bodovému koncertu Cibocha stále pevnou

Písek v duelu s Kladnem rychle prohrával, ale dokázal se z gólové ztráty vymanit a přehoupnout pomyslné misky vah na svou stranu. Skóre se velmi rychle měnilo, vedení se nejprve mezi oběma týmy střídalo, Písek ale po druhé kladenské brance odskočil a vedení si již do konce utkání pohlídal. Za zmíňku určitě stojí bodový příspěvek elitní písecké formace. Daniel Dědič přihrál na tři trefy svých spoluhráčů, Paukner se radoval dvakrát ze vstřelené branky a dvou branek spoluhráčů, na které sám přihrával. Třetí hráč první formace, David Ciboch, dokonce zaznamenal hattrick a dvě asistence. Hlavně díky tomuto produktivnímu triu se povedlo Píseckým porazil Pracovní Zálohy z Kladna.
Liga juniorů, sk. střed, 12. kolo, pá 23.1.2015
Písek
PZ Kladno
8:5
3:2, 2:1, 3:2
Branky a nahrávky: 5. Paukner (Ciboch), 14. Ciboch (Paukner, Dědič), 19. Vlk (Duchoň, Koutenský), 22. Vlk (Duchoň, Volf), 28. Ciboch (Dědič, Paukner), 46. Paukner (Ciboch, Dědič), 50. Ciboch (Koutenský), 58. Duchoň (Vlk) - 3. Srpek, 9. Pliml (Bodor, Černý), 27. Pliml, 54. Kadlec (Černý), 56. Pliml (Černý). Rozhodčí: Talpa - Dančišin, Matějček. Vyloučení: 6:5, navíc Novák (PZK) - 10 minut osobní trest do konce utkání a TS pro PIS. Využití: 2:1. V oslabení: 2:1. Diváci: 90. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 4:2, 4:3, 5:3, 7:3, 7:5, 8:5.
Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Hřebíček "C", Bartůněk, Kubička, Šmíd, Volf, Ciboch, Paukner "A", Dědič, Vlk, Duchoň, Horažďovský "A", Flegl, Skala.
PZ Kladno: Melančin - Novák, Krejčík, Dolejší, Fikáček, Procházka, Keller, Paták, Bednár, Veselý "C", Christl, Černý, Pliml, Bodor, Kadlec, Himl, Srpek.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy