Junioři zuřivě dotáhli třígólovou ztrátu, přesto nemají ani bod

Junioři nevstoupili do utkání o první místo příliš dobře. Hned z kraje úvodu šli Ústečtí do vedení. Písek ale rychle vyrovnal, to bylo ovšem ze strany domácích na dlouho dobu vše. Hosté odskočili do dvoubrankového vedení, které ještě jedním gólem ve druhé třetině navýšili. Domácí se ale nevzdali a bojovným výkonem dokázali gólové manko stáhnout. Ústí ale utkání rozhodlo necelé tři minuty před koncem nenápadnou střelou od mantinelu a udělalo tak velký krok k prvnímu místu.
Liga juniorů, sk. střed, 18. kolo, čt 19.2.2015
Písek
Ústí nad Labem
4:5
1:3, 0:1, 3:1
Branky a nahrávky: 5. Volf (Šmíd), 48. Volf (Frühauf), 49. Volf, 50. Duchoň (Koutenský) - 2. Strnad (Loukota), 5. Amirov, 13. Macek (Řídel, Navarra), 30. Řídel (Navarra), 58. Kopta (Strnad). Rozhodčí: Souček - Flegl, Mareš. Vyloučení: 7:8, navíc Jindřich (UNL) - 10 minut osobní trest za nesportovní chování. Využití: 1:0. V oslabení: 2:0. Diváci: 110. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 4:4, 4:5.
Písek: Kolář (30. Pekárek) - Koutenský, Frühauf, Hřebíček "C", Šmíd, Bartůněk, Stodolovský, Paukner "A", Ciboch, Dědič, Volf, Duchoň, Flegl, Horažďovský "A", Pouch, Nevolný, Březina.
Ústí nad Labem: Kosina - Klement, Koval, Řídel, Navarra, Macek, Kašek, Trončinský "C", Strnad, Jindřich "A", Zdvořáček, Amirov, Drha, Loukota, Kopta, Piewak.

Ohlasy trenérů

Radek Volf, trenér Písku: "Zápas bych rozdělil na dvě poloviny. První byla z naší strany hrozná. Osmdesát procent týmu hrála bez srdíčka a bojovnosti. Nedali jsem si pořádnou přihrávku a soupeř nás přehrával ve všech směrech. Pak se to zlepšilo. Když jsem ve třetí třetině začali snižovat, tak byla převaha na naší straně, bohužel laciná branka na konci nás zase srazila. Nesmíme začínat zápasy tak vlažně, jako poslední dobou začínáme."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy