Litoměřice domácí tvrz ubránily výhrou po nájezdech a radují se z postupu do semifinále

Písečtí junioři ukončili sezonu ve čtvrtfinále v Litoměřicích, kde v sérii hranou na dvě vítězná utkání prohráli druhý zápas 3:2 po nájezdovém rozstřelu. První zápas v Písku skončil stejným rozdílem, akorát Litoměřičtí stihli rozhodnout před uplynutím řádné hrací doby. Před sezonou naprosto neočekávaný výsledek, nyní mírné zklamaní v šatně nejstarší mládežnické kategorie. Boj o záchranu, postup do skupiny o play off, první místo na dosah a nyní konec sezony ve čtvrtfinále, tím vším provedla sezona písecké juniory.
Liga juniorů, sk. střed, ČF2, ne 8.3.2015
Litoměřice
Písek
3:2sn
1:0, 1:0, 0:2
Branky a nahrávky: 9. Popek (Kratochvíl, Neruda), 30. Chovanec (Kment), rozh. náj. Dyrynk - 46. Volf (Turek, Nevolný), 51. Nevolný (Koutenský). Rozhodčí: Wágner - Ptáček, Bosák. Vyloučení: 8:7, navíc Popek (LTM) 5 minut a dokonce utkání. Bez využití Diváci: 189. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2.
Litoměřice: Března - Chmel, Málek, Šikner, Krýsl, Zedek, Melichar, Wiinerlich, Kejmar, Spišák - Dyrynk, Zajan, Ransdorf - Popek, Neruda, Kratochvíl - Chovanec, Kauschitz, Kment - Krátký, Polák.
Písek: Kolář - Koutenský, Frühauf, Turek, Šmíd, Barťůněk, Radoš, Kajtman - Dědič, Paukner, Březina - Nevolný, Volf, Pouch - Flegl, Skala, Polanský.

Zdeněk Šťastný (předseda IHC Písek): "Jménem mým a mých kolegů z vedení IHC Písek upřímně děkuji touto cestou hráčům, trenérům a celému realizačnímu týmu písecké juniorky za neočekávaný sportovní výsledek v právě skončené soutěžní sezoně, jsme na ně hrdí. Jejich účast ve čtvrtfinále play-off nadstavbové části soutěže o postup do extraligy juniorů je velkým příslibem pro písecký hokej do blízké budoucnosti. Chceme pokud možno vytvořit co nejlepší podmínky pro jejich uplatnění v kategorii mužů IHC Písek. Této strategii jsme podřídili i naše současné kroky, když jsme rozhodli a tímto upřednostnili start několika našich juniorů v kádru A týmu IHC Písek v play-off krajské ligy. Hráči David Ciboch, Milan Hřebíček, Josef Vlk, Jiří Duchoň a David Koutenský se velkou měrou spolupodíleli na zisku krajského titulu, i jejich zásluhou tak v neděli 15. března rozehraje IHC Písek kvalifikaci o postup do II.ligy ČR."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy