Juniorka pěti góly vyprovodila popovický Slavoj

Spanilá jízda píseckých juniorů pokračuje. V osmi ligových zápasech ztratili svěřenci trenéra Volfa jediný bod v nájezdech s druhou Třebíčí a předvádějí přesvědčivé výkony. Tentokrát formu Písku odnesly Velké Popovice. Rozhodující tříbrankový náskok si domácí vypracovali už v první třetině a slibně rozjetý zápas si už nenechali protéct mezi prsty. Celek nestraší mládežnické kategorie vede svou ligovou skupinu, trenér Volf si také pochvaluje zkušenosti, které jeho hráči nabírají v druholigovém A-týmu.
Liga juniorů - Střed, 8. kolo, pá 23.10.2015
Písek
Velké Popovice
5:0
3:0, 1:0, 1:0
Branky a nahrávky: 4. Vlk (Pokorný, Duchoň), 15. Duchoň (Vlk), 17. Vlk (Koutenský, Pokorný), 22. Volf (Ruda), 45. Polanský (Stodolovský). Rozhodčí: Hucl - Oudes, Flegl. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 100. Průběh utkání: 5:0.
Písek: Kadlec - Koutenský, Frühauf, Turek, Hřebíček, Klas, Stodolovský - Pokorný, Vlk, Duchoň, Volf, Koupal, Ruda, Jiřinský, Polanský, Javůrek
Velké Popovice: Hruška (21. Sovák) - Sup, Černý, Široký, Bartl, Vít, Rnibar, Maňas, Krejčí, Hroboň, Klička, Teršíp, Kukačka, Hons, Tabašek, Morava, Krch, Kadlec, Čásenský, Mareček

Ohlasy trenérů

Radek Volf, trenér Písku: Byl to z obou stran rychlý zápas. Soupeř sice nebyl tak technický, ale hodně bruslivý. Myslím, že taková ta hokejová kvalita byla na naší straně. Od gólmana počínaje jsme podali slušný výkon. Rozjezd sezóny je dobrý, ale jsme teprve na začátku. To, že budeme hrát důstojnější roli, něž některé roky před tím, jsem si myslel, ale že to budeš až takhle... Ještě nám chybějí nějací zranění hráči, ale zatím je to dobré. Teď nás čeká derby v Táboře. I když se Tábor letos pohybuje v tabulce dole, tak je to přece jenom derby a na to se musí každý vyhecovat. Pojedeme tam určitě s tím, že chceme vyhrát.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy