Juniorka Třebíče tahala za kratší konec, ale sahala po bodu

Vedoucí tým ligy juniorů IHC Písek přivítal u Otavy Horáckou Slavii Třebíč, které patřilo druhé místo v tabulce s dvoubodovou ztrátou. V utkání se střelecky více dařilo domácím, kteří do třetí třetiny systematicky navyšovali náskok až na 4:0. Trefili se Koupal, Duchoň a dvakrát bek Hřebíček. Zdálo se, že už nebude o co hrát, ale hosté z Vysočiny se ještě vzepjali k důraznému náporu. V závěru snížili dokonce na 4:3 a sahali po vyrovnání. Těsné vedení Písku ale odolalo a tři body zůstaly na jihu Čech.
Liga juniorů - Střed, 23. kolo, pá 15.1.2016, Zimní stadion Písek
Písek
Třebíč
4:3
2:0, 1:0, 1:3
Branky a nahrávky: 7. Koupal (Volf), 8. Duchoň (Koutenský), 34. Hřebíček (Vlk, Koutenský), 50. Hřebíček (Volf, Koupal) - 52. Všetečka (Bednář), 57. Juráň (Všetečka), 59. Kajnar (Urban). Rozhodčí: Pražák - Rubáš, Tvrdík. Vyloučení: 7:8, navíc TRE nevyužité trestné střílení. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 84. Průběh utkání: 4:0, 4:3.
Písek: Kadlec - Frühauf, Koutenský, Klas, Hřebíček, Ruda, Kajtman, Kozák - Březina, Vlk, Duchoň, Volf, Koupal, Voves, Skala, Rod, Jiřinec, Polanský
Třebíč: Svoboda - Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Abrahám, Burian, Wasserbauer, Hort, Kajnar, Maštera, Juráň, Kučera, Bednář

Ohlasy trenérů

Radek Volf, trenér Písku: "Jsem spokojený s výsledkem a s 53 minutami naší hry. Myslím, že jsme byli dneska lepší, ale dvěma chybami jsme dostali soupeři do hry. Nakonec to mohla být i remíza, ale soupeř nevyužil v poslední minutě velkou šanci. Byl to těžký zápas, škoda závěru, který jsme měli zvládnout lépe, aby to nebyly takové nervy. Bohužel, v letošní sezóně takových těžkých utkání odehrajeme málo, v podstatě jen s Třebíčí. V dalších zápasech víceméně bojujeme sami se sebou a záleží, jak k tomu přistoupíme. V loňském systému soutěže byl ve druhé polovině takto těžký zápas každý."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy