Juniorka slaví celkové prvenství ve skupině. Motivaci ale neztrácí

Ve velmi skromné sestavě vyrukovali písečtí junioři k domácímu ligovému zápasu s Havlíčkovým Brodem. Museli se obejít bez nemocných hráčů a také bez pendlů, kteří vypomáhají druholigovému A-týmu. Střídačka byla ale prázdnější i na straně hostů. Hokejisté z Vysočiny drželi s domácími krok hlavně ze začátku utkání. Jakmile se ale podařilo Píseckým vstřelit první dva góly, převzali plně otěže zápasu a podle očekávání diktovali tempo. Výhrou si pojistili vítězství ve skupině střed.
Liga juniorů - Střed, 33. kolo, pá 26.2.2016
Písek
Havl. Brod
7:1
3:0, 3:0, 1:1
Branky a nahrávky: 6. Klas (Duchoň), 7. Jiřinec (Rod), 17. Koupal (Klas, Frühauf), 21. Vlk (Koupal), 27. Vlk (Frühauf, Koupal), 34. Rod (Voves), 49. Duchoň - 50. Motl (Lacina) Rozhodčí: Poskočil - Flégl, Brůha. Vyloučení: 7:9, navíc Semrád (HBR) 10 min. osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: . Diváci: 79. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Písek: Kadlec (50. Brož) - Frühauf, Stodolovský, Klas, Polanský, Vlk, Duchoň, Jiřinec, Koupal, Voves, Rod, Skala, Javůrek
Havl. Brod: Adam (34. Hanák) - Mendl, Lobo, Bancíř, Lacina, Suchý, Semrád, Kraučuk, Hubert, Motl, Polák, Křížek, Přibyl, Jelínek, Hlídek

Ohlasy trenérů

Radek Volf, trenér Písku: "Hráli jsme ve 12 lidech, protože kluci pomáhají áčku, někteří jsou také nemocní a zranění. Měl jsem z toho zápasu trochu obavu, ale soupeř taky nepřijel v plné sestavě. Od začátku jsme byli asi lepší. Kluci, kteří třeba tolik nehrají, předvedli dobrý výkon. Do konce sezóny nás čekají tři zápasy základní části. Příští neděli hrajeme derby s Táborem. Chtěli bychom s klukama uhrát 100 bodů, chybí nám jich sedm. Chceme dát přes 200 gólů, k čemuž nám taky moc nechybí. Je to určitě způsob, jak se ještě namotivovat. Jsou tam slíbené nějaké prémie do kasy. Kluci chtějí ty mety docílit. Pak by se měly hrát zápasy mezi vítězi skupiny ligy o teoretickou možnost se ucházet o extraligu."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy