Juniorská extraliga se opět přiblížila...

Dvě cenná vítězství a čtyři body si ve víkendovém dvojkole připsali ligoví písečtí junioři. Ti stále ještě mohou živit svůj sen o postupu do extraligy, který se, po důležitých výhrách v Kladně a doma s hlavním sokem Mladou Boleslaví, zase o kousíček přiblížil. Zbývá odehrát ještě pět zápasů a pokud v nich písečtí mladíci získají alespoň tolik bodů co Mladoboleslavští, mohou se těšit na příští ročník juniorské extraligy!!!
Liga juniorů, 39. kolo, ne 29.2.2004
Písek
Mladá Boleslav
6:1
1:0, 2:0, 3:1
Branky Písku: Blovský 3, Král, Pošmourný, Kica.
Písek: Kubiš - Vávra, Mikl, Procházka, Burkoň, Železný, Peroutka - Blovský, Gajovský, Král, Margeta, Černý, Jungbauer, Pošmourný, Heindl, Kabát, Stropnický, Šimoník, Rybák, Macholda.
Trenéři Jiří Houdek a Bedřich Malý.
Jeden z trenérů píseckých juniorů, Bedřich Malý, k víkendovým zápasům řekl:
"V Kladně kluci nehráli tak dobře, asi to bylo už pod tíhou toho, že je v neděli čeká Boleslav. Dlouho byl stav 2:2 a my jsme stále nemohli dát rozhodující gól, a tak jsme ke konci stáhli sestavu jen na dvě lajny a podařilo se, vítězství jsme nakonec strhli na svoji stranu. Gól na 3:2 vstřelil Černý minutu před koncem. Díky těmto dvěma bodům jsme byli před nedělním soubojem s Boleslaví stále ve hře.

Boleslav přijela v kompletním složení, navíc ještě posílena třemi hráči A-týmu, Weissem a dvěma dalšími beky. Přijeli si určitě alespoň pro jeden bod, protože kdyby ho s námi opravdu uhráli a ve zbývajících kolech výrazněji neklopýtli, tak by se stali vítězi a postoupili by oni. Nám se ale povedl dobrý tah na jejich první řadu, kterou jsme zcela ubránili. Naši kluci k tomu přistoupili zodpovědně, a když to bylo po první třetině 1.0, po druhé 3:0, tak hosté znervózněli a začali kupit fauly a chyby. Náš výkon v těch chvílích gradoval, do 59. minuty to bylo 6:0! Potom jsme sice zbytečně inkasovali, ale to na našem dobrém výkonu nic nemění.

Jsme stále ve hře o jediné postupové místo, zbývá odehrát ještě 5 kol s tím, že my hrajeme čtyřikrát venku a Boleslav naopak čtyřikrát doma. Takže ten los je pro nás o poznání horší, ale budeme se to snažit dotáhnout, tam kam všichni chceme…"

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy