K rozlousknutí příbramského oříšku stačila juniorům jediná trefa

S další složitou prověrkou vyrukovali na svěřence trenéra Volfa aktuálně šestí junioři Příbrami. Ti se o přemožení žlutomodrého výběru pokoušeli v neděli 3. února letos již potřetí a stejně tak jako ve všech předcházejících případech, i tentokrát zdárně docílili toho, že rvát se o vítězství museli Písečtí až do poslední možné chvíle. Velkou měrou se na této skutečnosti podílela především gólmanka hostujícího výběru, na níž veškeré střelecké pokusy jasně aktivnějších domácích průběžně ztroskotávaly a jejíž zásluhou zůstávali jinak poměrně bezzubí Příbramští po celou dobu zápasu jen těsně na dostřel. Bláhová, která svým výkonem ponechávala hru otevřenou až do zaznění závěrečné sirény, kapitulovala pouze jednou jedinkrát - a to sice na přelomu druhé dvacetiminutovky, kdy nestačila na přesnou přesilovkovou mušku Matěje Přibyla, který svému týmu zařídil hubené jednogólové vedení, o které se už ve zbývajících minutách nenechal připravit. Fotbalový výsledek 1:0 sice byl z pohledu iniciativnějších domácích jakýmsi dietním vyústěním jimi předvedené hry, důležité tři body do tabulky si jím však nakonec zajistili, pročež mohla v jejich kabině nakonec přece jenom zavládnout spokojenost.
Liga juniorů, 19. kolo, ne 3.2.2019, Zimní stadion Písek
Písek
Příbram
1:0
0:0, 1:0, 0:0
Písek: Kříž (Buchta)- Houdek, Pelant, Hora, Kocour, Tampier, Kacbunda, Kurfürst -Žák, Fríd, Šuhaj "C", Novotný, Smetana, Novák, Přibyl "A", Petřík, Brož, Lechnýř, Lamač
Příbram: Bláhová - Sentenský, Makovec, Erben "A", Vinš, Pokorný "C" - Smejtek, Straka, Výrut, Kolda, Dolejš, Ebenstreit, Macek, Sirotek "A"

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy