Důrazná Příbram byla produktivnější

Oslabená sestava Písku sehrála s nováčkem 2. ligy z Příbrami vcelku vyrovnanou partii. Do zápasu vstoupili lépe domácí, když se ujali vedení v první třetině. Písečtí zahájili druhé dějství sympaticky a soupeře zatlačili. Jenže šli do oslabení a vzápětí po sporné situaci se střídáním i do tří. Příbram z toho dala dva góly a vzápětí přidala další. Hrozivě vyhlížející skóre na konci druhé třetiny upravili na 4:2 Martin Koupal a Lukáš Bednařík. Když se Písek ve třetí třetině nadechl ke snížení, po svém tlaku dostal další gól od modré. Sice pak snížil Petr Hučko, který se v Písku rozehrává před pravděpodobným odchodem za jiným angažmá, ale domácí si vzali tříbrankové vedení zpět. Vyhráli 6:3.
Příprava A-týmu, 3., út 13.8.2019
Příbram
Písek
6:3
1:0, 3:2, 2:1
Písek: Kříž (31. Štrobl) – Turek, Hanus, Kukla, Růžek, Šafář, Tampier – Bednařík, Koupal, Polata, Volf, Přibyl, A. Novák, Hučko, Stauber, Strnad

Ohlasy trenérů

Karel Herr, trenér Písku: "Příbram po postupu posílila o kvalitní hráče z dobrých týmů 2. ligy. My jsme přijeli v 16 lidech a dohrávali jsme v 15. Ze začátku to bylo pohledné utkání se spoustou šancí. Myslím, že jsme úplně nezklamali. Zápas rozhodlo naše dvojnásobné vyloučení, při kterém dali domácí dva góly. Myslíme si, že jsme neměli jít do tří za špatné střídání. Ale na druhou stranu bychom měli být schopní si to v oslabení pohlídat, což se nestalo. Tam nám soupeř utekl. Ale i přesto jsme to nevzdali a zápas dohráli slušně."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy