I druhé derby v letošní sezóně skončilo výhrou Tábora

Písecké hokejisty čekal nelehký úkol, neboť vyrukoval na ledě svého největšího rivala a zároveň i lídra skupiny. Do utkání vstoupil lépe celek z Tábora, jenž krátce po zahájení zápasu skóroval. Úvodní branku derby vstřelil obránce Martin Havran v přesilové hře. Písek dostal během úvodních dvaceti minut hned čtyři dvouminutové tresty, ale žádnou další branku Kohouti nepřidali. Ve druhé třetině se podařilo Písku vyrovnat zásluhou beka Vladimíra Hanuse, avšak v průběhu druhého dějství dokázal dvakrát skórovat Patrik Zayml, jenž vrátil svému týmu vedení. I v této třetině byl Písek celkem čtyřikrát potrestán, ale opět se Písek dokázal ubránit. Třetí třetinu si už sok z Tábora dokázal pohlídat a navrch k tomu přidal další dvě branky. Nejprve rozvlnil síť Ondřej Šulek a těsně před koncem se prosadil Radek Seidl. Písek tedy nedokázal zaskočit favorita a připisuje si již čtvrtou porážku v řadě.
2. liga mužů - sk. Střed, 12. kolo, so 26.10.2019
Tábor
Písek
5:1
1:0, 2:1, 2:0
Branky a nahrávky: 4. Havran (Heřman, Dančišin), 30. Zayml (Jan Bárta), 36. Zayml (Havran, Jan Bárta), 47. Šulek (Hajič), 60. Seidl (Šulek, Havran) - 26. Hanus (Suda, Matějka). Rozhodčí: Marek - Musil, Komínek. Vyloučení: 5:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1427. Střely na branku: . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 5:1.
Tábor: Šorf (Novák) – Skočovský, Radoš, Hajič, Havelka, Beran, Dvořák, Havran (A) – Pechánek, Zayml, Bárta Jiří, Heřman (C), Dančišin, Kadilák, Prášek, Šulek, Seidl (A), Pejchal, Březina, Bárta Jan
Písek: Hamalčík (Štrobl) – Turek, Suda (A), Houdek, Tintěra, Košař, Růžek, Hanus (C) – Matějka, Krýner, Karbulka, Rod, Přibyl, Volf, Šaršok, Bednařík (A), Novák, Šuhaj V.

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Karel Herr: "Během prvních dvou třetin jsme měli obrovské množství vyloučených. Kolikrát to bylo hodně na hraně. To nás poslalo dolů. Po gólu na 1:1 přijde bohužel zase faul. Sice jsme to dokázali ubránit, ale góly jsme pak dostali ve hře 5 na 5. Nedostat gól v oslabení je velké úsilí, někteří hráči stojí a dostanou se z tempa. Oproti minulému zápasu se nám vrátila energie a bojovnost. Brankář Tábora ale chytal fantasticky a nic navíc nepustil."

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy