Junioři začali vítězně, dorost měl pauzu

Píseckým juniorům patří v jejich lize aktuálně pátá příčka, se 14 body ztráty na vedoucí duo Hradců Králové a Jindřichova. "Hrajeme nyní v lize juniorů o postup ve skupině s dalšími sedmi nejlepšími celky. Tuto skupinu jsme začali dobře, vyhráli jsme v Ústí 3:2 i v Jablonci 8:1, takže zatím můžeme být s výsledky spokojeni. V obou zápasech nám pomohl dorostenec Kovář, který potvrzuje svoji kvalitu i ve vyšší soutěži. Klukům dává větší jistotu, mohou hrát klidněji, a to se potom odráží i na výsledcích. Jablonec je soupeř, který nám dal minule devět gólů, tak jsme se ho obávali, ještě když jsme tam odjeli jen s patnácti hráči."
Extraligovým dorostencům skončila reprezentační přestávka, v tomto týdnu nastoupí ke dvěma těžkým zápasům – s Kladnem a pražskou Spartou.
Liga juniorů, 32. kolo, ne 30.1.2005
Jablonec nad Nisou
Písek
1:8
0:1, 0:2, 1:5
Branky Písku: Kica 3, Gajovský 2, Černý, Všetečka, Holec.
Písek: Jakub Kovář (Vojta) - Mikl, Michal Procházka, Filip Procházka, Janovský, Všetečka, Klas Jungbauer, Černý, Kica Samek, Nikola Gajovský, Holec Stropnický, Pangrác, Ondrejec, chyběli obránci Peroutka a Železný a útočník Margeta.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy