Písek se v Kolíně gólově rozšoupl...

Po půstu s Havlíčkovým Brodem přišel masopust. Devět puků skončilo v síti nešťastných Kolínských, kteří tak moc nepotěšili své fanoušky. Ti přihlíželi koncertu hostujícího mužstva, především se dařilo autorům dvou branek Řehořovi a Kicovi. Další trefy přidali Veselý, Hauer, Maroušek, Kořánek a navrátilec z marodky Robert Štefan, jenž léčil poraněné rameno od zářijového druhého kola. Za Kozly si jednou vyhodil z kopýtka Šebesta. Písecký divák tak jen může litovat, že střelecké hody přijdou vždy na soupeřových kluzištích. Písek zůstává třetí.
2.liga ČR sk. STŘED, 29. kolo, ne 15.1.2006
Kolín
Písek
1:9
0:2, 0:3, 1:4
Branky a nahrávky: 49. J. Šebesta (L. Domkář) - 7. J. Řehoř (M. Veselý), 19. M. Veselý (J. Řehoř, V. Kašpar), 23. Kica (D. Míka, Hauer), 29. Hauer (T. Květoň), 35. Kořánek (Maroušek, D. Míka), 52. Maroušek (Hauer), 53. Štefan (T. Květon, O. Mikeska), 57. J. Řehoř (M. Veselý), 59. Kica (Hauer).
Písek: Pinkas – Veselý, Svoboda, Pavel Procházka (od 41. min Peroutka), Neckář, Hauer, Filip Procházka - Kořánek, Kašpar (od 41. min Pošmourný), Řehoř – Květoň, Mikeska, Kubeš (od 41. min Štefan) – Kica, Míka, Maroušek.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl (trenér Písku):
V dnešním zápase byla jakž takž vyrovnaná snad jen první třetina, kterou jsme vyhráli 2:0, ale šance v ní měl i soupeř. Náš brankář Pinkas nás při nich ale podržel. Od druhé třetiny jsem byli pány na hřišti a skóre narostlo až na 5:0 v náš prospěch. Mohli jsme si potom dovolit prostřídat sestavu, místo Kubeše nastoupil po zranění Štefan, kterému se po dlouhé absenci podařilo hned vstřelit pěkný gól, dále Kašpara nahradil Pošmourný a v obraně Peroutka Pavla Procházku. Třetí třetinu jsme už hráli jednoduše, domácí jsme do ničeho vyjma toho jejich jediného gólu nepustili. Přidali jsme další čtyři branky a jen škoda, že se domácí uchylovali k nešetrným zákrokům na naše hráče. Kubeš a Pavel Procházka byli trochu pošramoceni, tak jsme je radši stáhli.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy