Písečtí mají patent na plichty

Opět až v posledních minutách se rozdělovaly body při zápase píseckých dorostenců. Písek vedl 2:1 a konec se blížil, zbývaly necelé tři minuty. Domácí však vedení neudrželi. Fauloval Kortán a Písek šel do čtyřech. Nymburk sehrál přesilovku výborně a ve chvíli, kdy rozhodčí signalizoval vyloučení dalšího píseckého hráče kapitán hostí Hladík svou druhou brankou vyrovnal. Za domácí skórovali Durčák a Kavlík. Domácí jedničce Kantorovi poprvé jistil záda lotyšský gólman Martins Jansons. K zápasu se vrací trenér Václav Šrámek.
Liga dorostu , 15. kolo, pá 24.11.2006, Zimní stadion Písek
Písek
Nymburk
2:2
0:1, 0:0, 2:1
Branky a nahrávky: 47. Durčák (Makovský), 55. Kavlík (Durčák) - 13. Hladík T. (Hladík J., Pánek), 58. Hladík T.

Rozhodčí: . Vyloučení: 6:9. Využití: 1:2.
Diváci: 40 + 1 pes (jezevčík).

Písek: Kantor - Tajbl, Mařík, Mečíř, Bernad, Kroupa, Durčák, Miňha, Hudec, Mach, Hejna, Kortán, Kavlík, Lovčík, Jícha, Růžička, Dvořák, Matlášek, Javůrek, Makovský.
Nymburk: Brázdil - Kozák, Borufka, Hladík, Hloušek, Jílek, Šťastný, Rys, Buldra, Vostřel, Wágner, Novotný, Chvalovský, Rylich, Zralý, Pánek, Špalda, Bašuj.
Trenér Písku Václav Šrámek:
Zápas jsme sice zase ztratili v posledních minutách, ale stejně jsem docela spokojen. V tabulce, kde jsou za výhru jenom dva body, je každý bod dobrý a dost se počítá. A my nyní body sbíráme docela pravidelně, tak snad budeme v tabulce stoupat. Každopádně je to škoda, že jsme dnes Nymburk neporazili, oni jsou v tabulce jen jeden bod před námi a tak bychom se před ně dostali.
Vyrovnání předcházel hloupý faul, to se nesmí tři minuty před koncem stávat. Dával jsem do posledních minut hráče, kteří dali branky a v zápase se jim vedlo, doufal jsem, že u nich bude motivace vedení udržet největší. Bohužel přišel ten faul a pak i nějaké chyby při bránění. Je škoda zápasy takto ztrácet, stává se nám to hlavně na domácích kluzištích, asi jsou hráči doma více nervózní.
Konečně se vyřídila registrační karta pro lotyšského brankáře Martinse Jansonse, který s námi doposud pouze trénoval. Je to šikovný kluk a určitě se do branky někdy postaví. Nyní ale výborně chytá Kantor, nemáme důvod ho střídat. Navíc se teď zranil další brankář Dašek, takže lotyšský brankář tenhle problém vyřešil.

Tabulka po 15. kolech

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy