Písecký dorost zase bez bodu

Až budou jednou senioři a budou válet kdesi v extralize, na tuhle sezónu v píseckém dorostu asi zrovna rádi vzpomínat nebudou. Po 31. kolech okupují mladíci od Otavy v desetičlenné tabulce osmou pozici, a i když předvánoční vývoj naznačoval písecký “šplh“ k vyšším pozicím, lednový a únorový bodový přísun je však natolik dietní, že baráž o nejvyšší soutěž je skutečně utopií. Ani zápas s béčkem Pardubic moc radosti nepřinesl. Písek zásluhou Tomáše Kavlíka sice rychle odpověděl na rychlou branku hostí, nicméně poté již skórovali pouze “perníkáři“. V zápase o čtyři body si tak domu vezou všechny.
Liga dorostu , 31. kolo, pá 16.2.2007, S.N.O.P. aréna Písek
Písek
Pardubice B
1:3
1:2, 0:1, 0:0
Branky a nahrávky: 4.Kavlík (Dvořák) - 4.Šafář (Urban), 10.Čapek (Frýda), Šafář.
Rozhodčí: Uřídil - Rovářová, Brček.
Vyloučení: 7:8 + Tajbl 10 min.
Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.
Diváci: 52.
Písek: Kantor - Čáp, Tajbl, Mečíř, Miňha, Hejna, Kroupa, Bernad, Kortán, Kavlík, Lovčík, Jícha, Růžička, Kodad, Dvořák, Homola, Takáč.
Pardubice B: Štiegler - Hrůza, Mádle, Voženílek, Urban, Beneš, Čáp, Rejda, Král, Frýda, Čapek, Fuks, Šafář, Jetmar, Moučka, Tomín, Puhoný, Kubelka.

Ohlasy trenérů

Trenér Karel Slabý:
Tak byl to další zápas, který se nám nepovedl v koncovce. Pardubicím jsme rozchytali brankáře a ten nám potom v podstatě nic nedovolil. My se nyní trápíme, máme úzký kádr, hrát musí mladí hráči, a i když nahrají špatně, nemůžeme od nich chtít zázraky.
Nelíbil se mi ani výkon rozhodčího, někdy mám pocit, že rozhodčí berou tyhle zápasy jako jednoduchý přivýdělek, na hru se nesoustředí a podle toho to pak taky vypadá.

Tabulka po 31. kolech



Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy