V Klatovech Písek překvapivě narazil

Výchovný pohlavek uštědřily Písku Klatovy. Vidina rychlého postupu do druhého kola play-off se hostům rozpustila jako pára nad hrncem ale až v závěrečných minutách poslední třetiny, kdy domácí dokázali odskočit na nedostižný rozdíl. Problémem Písku se stává střílení branek, to ostatně naznačily již dva domácí zápasy, nyní však trápení korunovalo bezbrankové představení. Potěšitelná je naopak zpráva o dobrém zdravotním stavu většiny hráčů a odhodlání postoupit hned zítra - tedy ve středu. Druhý zápas v Klatovech začíná rovněž v 18,00.
2.liga ČR sk. STŘED, ČF1, út 4.3.2008
Klatovy
Písek
4:0
1:0, 1:0, 2:0
Branky a nahrávky: 15. Hobl (Čuban), 25. Čuban (Setikovský), 56. Straka (Hobl), 60. Geltner (Setikovský).
Rozhodčí: Zubzanda - Gerát, Merc.
Klatovy: Halmoši, Tvrdík - Kalafut, Holub, Horník, Černý, Kreuzman, Plánička, Straka, Polák, Holý, Kepl, Geltner, Kuželík, Setikovský, Dvořák, Čuban, Vondryska, Hobl
Písek: Kubiš, Pinkas - Burkoň, Svoboda, Kalečík, Hauer, Vokatý, Předota, Kica, Míka, Novák, Mošovský, Nikodém, Vondřich, Mikeska, Slavík, Kašpar, Řehoř, Hovora

Ohlasy trenérů

Trenér IHC Písek Jan Rybáček:
Nebudu nic obhajovat, tentokrát jsme prohráli zaslouženě, domácí byli dnes lepším týmem. Ne že by naši hráči nebojovali nebo zápas jenom odbruslili, ale dělali chyby a kdo v play-off dělá chyby, tak ten nemůže vyhrávat. Domácí nás trestali a plně tak využívali našeho lajdáctví a nesoustředěnosti. Nemyslím, že by došlo k nějakému podcenění, v play-off se nemůže nikdy nikdo podcenit, soupeř je velmi kvalitní, musím si ale během zítřejška s hráči promluvit a rozebrat tu dnešní porážku.
Jedeme dnes večer domů, načerpáme do zítra nové síly. Změnit musíme určitě soustředěnost hráčů a více dodržovat stanovené pokyny. Pak můžeme ten postup urvat. Hráči jsou vesměs v pořádku, sestava se nemění, zůstává stejná.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy