Z Klášterce odjíždí Písek s prázdnou

Klášterci se úvod sezony na rozdíl od Písku vůbec nevydařil. Z pěti zápasů v řadě bral jediný bod a do sobotního zápasu letos vždy na vlastním stadionu prohrál. Bohužel pro Písek však čtvrté domácí utkání začal výborně a vybudoval si v první části dvoubrankové vedení, které v dalším průběhu hosté přes velkou snahu již smazat nedokázali. Nic na tom nezměnil ani výkon třetího útoku Písku v čele s dvougólovým Vladimírem Novákem a Jiřím Vondřichem, autorem gólu a dvou finálních nahrávek.
2.liga ČR, 8. kolo, so 18.10.2008
Klášterec nad Ohří
Písek
5:3
3:1, 0:0, 2:2
Branky a nahrávky: 1. Palubjak (Kotrouš, Suk), 6. Moro (Hartman), 11. Palubjak (Suk, Kadlec), 52. Buchal (trestné střílení), 60. Řepík (Buchal) - 4. Novák (Vondřich, Ježek), 55. Novák (Vondřich, Ježek), 59. Vondřich (Procházka, Míka).

Rozhodčí: Dundr - Podracký, Anresev. Vyloučení: 9:9. Využití: 1:1. Střely na branku: 33:38.

Klášterec nad Ohří: Damašek (Studnička) - Řezníček, Spitzer, Palubjak, Zmeškal, Kocek, Loučka, Koblitz, Lang - Pražák, Buchal, Řepík, Kadlec, Kotrouš, Suk, Novák, Novotný, Malát, Hartman, Moro, Krpenský
Písek: Pinkas (od 11. min Kubiš) - Burkoň, Svoboda, P. Procházka, Kalečík, Martinka, Kříž - Bláha, Míka, Pitel - Mošovský, Hovora, Novotný - Ježek, Vondřich, Novák - Nikodém

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Jan Rybáček po utkání prohlásil:
Je to smutné, ale musím konstatovat, že utkání pro nás mělo znovu nepříznivý scénář. V úvodu nám propadly v obraně laciné nastřelené kotouče a soupeř se dostal lehce do vedení 3:1. Upozorňovali jsme, abychom si na to dávali pozor, ale chyby se stále opakují. Vystřídali jsme poté gólmany a naše hra se zlepšila, byli jsme lepší a soupeře jsme místy až válcovali, ale gól jsme nedali. Naopak Klášterec ve třetí třetině z trestného střílení zvýšil na 4:1. Odpověděli jsme potom naší druhou brankou a již v power-play jsme stáhli rozdíl na 4:3, ale při pokračování hry bez brankáře jsme dostali pátý gól. Jak říkám, prohráli jsme si to na začátku, momentálně se nám nedaří a mužstvo se dostalo do nepohody. Budeme muset do mužstva zasáhnout, protože v něm je stále velká neukázněnost. Hráči bojují, to jim nemůžu vytknout, ale máme pořád problémy s vylučováním a dostáváme se často do oslabení. Utkání jsme odehráli na tři pětky, v průběhu zápasu se zapojil i Libor Nikodém.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy