Písecký tým opět naděloval, tentokrát na ledě Kutné Hory

Písečtí hokejisté splnili v Kutné Hoře povinnost a také tentokrát se lídr tabulky pořádně činil. Ve středečním utkání šli Písečtí rychle do vedení a ve druhé minutě se trefil Slavík. O šest minut později zapadla do branky Kutné Hory další střela a písecký náskok vylepšil Šulčík. Jenže Kutná Hora dokázala dvojbrankové manko ještě před první přestávkou smazat a od druhé části se tak začínalo prakticky od znova. V dalších fázích zápasu už se ale ozvali pouze hostující střelci a po následných pěti gólech se ze středečního utkání stala poměrně jednoznačná záležitost. Na výhře 7:2 se nejvíce podílej neproduktivnější hráč Písku, Petr Šulčík, který kromě hattricku zaznamenal také jednu asistenci. Další utkání čeká IHC KOMTERM v sobotu, kdy Písek pojede ke šlágru kola do Benešova.
2.liga ČR, 22. kolo, st 9.12.2009
Kutná Hora
Písek
2:7
2:2, 0:2, 0:3
Branky a nahrávky: 15. Bláha R. (Adamec, Rejzek), 19. Bláha R. (Janata) - 3. Slavík (Suchánek, Mazanec), 8. Šulčík (Novák, Květoň), 22. Šulčík (Hovora), 26. Šulčík (Květoň), 48. Novák (Gába, Procházka P.), 57. Květoň (Šulčík), 60. Mošovský (Procházka R.). Rozhodčí: Kareš. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:5. V oslabení: 0:0. Diváci: 374. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:7.
Kutná Hora: Malý - Kadlec, Šlejtr, Heřmanský, Veselý, Janata, Rejzek - Prachař, Beránek, Musil - Chvalovský, Nakládal, Muras - Křišťan, Adamec, Bláha R.
Písek: Pinkas - Dietz, Procházka P,, Kalečík, Procházka R., Mazanec, Heršálek, Všetečka - Šulčík, Květoň, Hovora - Rezek, Bláha M., Gába - Slavík, Suchánek, Míka - Mošovský, Novák

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy