Písek odjíždí z Trutnova s prázdnou

Písečtí hokejisté zavítali v rámci třiadvacátého kola na led Trutnova. Do utkání nastupovali hráči od řeky Otavy v roli papírového favorita, ale tuto skutečnost v zápase nepotvrdil. V úvodní třetině vedli domácí v osmé minutě už 2:0. Skóre o dvě minuty později snížil Mošovský. Druhou třetinu vyhráli naši hokejisté 1:0. O vyrovnání se postaral Robert Procházka. Třetí třetinu písečtí hokejisté prohráli 2:0. Nejprve domácí poslal do vedení Mikolášek. A padesát vteřin před koncem Berger zpečetil výhru Trutnova. Naši hokejisté podlehli Trutnovu 4:2. Série dvanácti výher je tedy přerušena. V dalším utkání se Písek představí v KOMTERM aréně proti Kutné Hoře.
2.liga ČR, 32. kolo, ne 24.1.2010
Trutnov
Písek
4:2
2:1, 0:1, 2:0
Branky a nahrávky: 6. Březina (Jindřich), 8. Mikolášek (Mlejnek, Berger), 49. Mikolášek (Měsíček), 60. Berger (Dlab) - 10. Mošovský (Kalečík, Novák), 24. R. Procházka (Rezek). Rozhodčí: Kareš. Vyloučení: 6:4. Navíc R. Procházka (Písek) 5 minut a do konce utkání, Šulčík (Písek) 10 minut osobní trest. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 190. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 4:2.
Trutnov: Jágr - Pazdera, Mečiar, Antonín, Mlejnek, Klement, Měsíček - Březina, Chytráček, Jindřich - Mikolášek, Berger, Dlab - Šimoníček, Chochola, Mašek.
Písek: Pinkas - Dietz, Procházka P., Kalečík, Tollinger, Procházka R., Heršálek, Všetečka - Kořánek, Bláha, Rezek - Šulčík, Míka, Suchánek - Novák, Slavík, Mošovský.

Ohlasy trenérů

Rudolf Suchánek, trenér Písku: „K zápasu jsme nastoupili v patnácti hráčích, protože zbytek v tuto chvíli marodí. Podle mě jsme odehráli dobrý zápas. Měli jsme plno šancí, bohužel jsme je ale nedokázali zužitkovat. Soupeře výrazně podržel gólman Jágr, přes kterého se nám nedařilo příliš prosadit. Ani Michal Pinkas si ale nevedl špatně. Zápas rozhodly individuální chyby, které se z našeho pohledu týkají pořád stejných hráčů. Nebudu říkat o koho jde, důležité je, že to ví oni sami a měli by si to uvědomit, že takhle tady hrát nemůžou. Rozhodně ale nebudeme věšet hlavy, prohra jednou přijít musela. To důležité máme pořád před sebou.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy