Králové nestačili na domácí Kolín

Uprostřed pracovního týdne čekal Krále další těžký soupeř v podobě domácího Kolína. Ten šel do zápasu v roli favorita. První a druhá třetina byla velmi vyrovnaná, kdy Kozlové šli několikrát do vedení, ale Písek dokázal vždy srovnat krok. Rozhodla až třetí třetina, kdy se dvakrát prosadili domácí a vybojovali tak další výhru na své půdě.
2. liga mužů - sk. Střed, 20. kolo, st 27.11.2019, Zimní stadion Kolín
Kolín
Písek
5:3
1:1, 2:2, 2:0
Branky a nahrávky: 9. Michal Procházka (Jan Stehlík), 31. Luboš Kozák (Dominik Zumr, Marek Němec), 39. Jan Stehlík (David Šafránek, Petr Pýcha), 42. Stehlík (Hanzl), 56. David Šafránek (Luboš Kozák, Josef Malý) – 18. David Matějka (Lukáš Bednařík, Roman Tintěra), 32. Adam Novák (Lukáš Bednařík), 40. Jiří Bárta (Šuhaj). Rozhodčí: Čuňočka – Marek, Tasch. Vyloučení: 3:3. Využití:0:1. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3, 5:3.
Kolín: Sejpal (Hermann) – Sladký, Dotter, Hanzl, Pýcha, Nutil, Barták, Jelínek – Martínek R., Kysela, Netušil, Semirád, Procházka, Kozák, Malý "C", Zumr "A", Stehlík, Němec, Šafránek.
Písek: Hamalčík (Kříž) – Šaršok "A", Houdek, Šafář, Růžek, Turek, Arnošt, Strnad, Šuhaj, Bednařík "C", Matějka, Volf "A", Karbulka, Paule, Tintěra, Novák, Bárta, Bílek.

Kozlové poprvé udeřili začátkem deváté minuty v úvodní třetině, kdy po přihrávce Stehlíka skóroval do šibenice Procházka. Hostům se podařilo srovnat krok na konci první třetiny zásluhou Matějky.

Ve druhé třetině šli do vedení znovu domácí, kdy Zumrova přihrávka našla volného Kozáka a ten trefil kotouč přesně. Vedení jim dlouho nevydrželo, protože hned v následné šanci dokázal Písek srovnat na 2:2 brankou Nováka. Kolín si vzal znovu vedení zpět v 39. minutě, kdy Šafránek předložil zadovkou přesně puk na Stehlíka a ten ho dopravil za brankovou čáru. Jihočeši srovnali na 3:3 gólem do šatny ve čtyřicáté minutě. Po špatné rozehrávce domácího celku se do hry dostal Šuhaj. Našel lépe postaveného Bártu a ten znovu srovnal krok.

V poslední části se Kolín ujal vedení ve druhé minutě, kdy se do brejku dostal Stehlík a druhou trefou v utkání poslal svůj tým do jedno-brankového vedení. Poslední branka padla v čase 55:15, kdy se prosadil Šafránek a zvýšil na konečných 5:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy