Okleštěná sestava nestačila na Příbram

Písečtí hokejisté už přišli i o matematické šance na vyřazovací boje, takže se mohli doma proti Příbrami vrhnout bez větších nervů. Kvůli početné řádce absencí vypomohlo devět juniorů, kteří si nevedli úplně špatně. Kvalitní kádr Středočechů ale nepřipustil žádné překvapení a došel k jasné výhře 6:2.
2. liga mužů - sk. Střed, 36. kolo, so 8.2.2020, Zimní stadion Písek
Písek
Příbram
2:6
1:4, 1:2, 0:0
Písek: Kříž – Najman, Šafář, Hanus, Košař, Růžek, Tampier, Turek – Matějka, Šuhaj, Krýner, Karbulka, Strnad, Karbulka, Egert, DiLisi, Petřík, Novotný
Příbram: Čech (21. Mičán) – Straka, Hlaváček, Saňa, Mašek, Havlík, Kutlák, Grubner, Rittig – Čurda, Rohlík, Káník, Kolouch, Šinágl, Josefus, Tlačil, Sirotek, Panna, Gengel, Jindra, Brzák

V první třetině byl k vidění docela pohledný hokej, více ze hry ale měli jednoznačně hosté. Šli do rychlého vedení díky brance Koloucha, ale radost jim nevydržela dlouho. V páté minutě vyrovnával v přesilovce domácí kapitán Vladimír Hanus. Jenže pak se v celé své kráse projevila herní výkonnost obou celků. Písecké náznaky velkých šancí mnohokrát nedošly ani k zakončení, kdežto Baník nekompromisně trestal často naivní chyby domácích. Branky Rohlíka, Šinágla a Čurdy stanovily stav po dvaceti minutách na 1:4.

Dominance Baníkovců z Příbrami pokračovala i ve druhém dějství. Domácí sice nebyli nikterak odevzdaní, ale útočné kvalitě Středočechů se nemohli rovnat. Jejich vedení navýšil v polovině zápasu Sirotek, domácí pak sice snížili zásluhou přesilovkové dorážky Jaroslava Krýnera, ale poslední slovo v prostředním dějství si vzali opět příbramští hokejisté. Díky parádní trefě Sani odskočili na 2:6. Ve třetí třetině už branka nepadla a tak utkání skončilo čtyřbrankovým vítězství hostů.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy