Domácí rozlučka radost nepřinesla

Písečtí hokejisté svedli s David Servisem vyrovnanou bitvu, body jim ale nevynesla. Vinou špatného startu museli Králové dohánět manko, které se jim sice povedlo snížit na minimální rozdíl, ale obrat už nezvládli. Poslední domácí zápas sezony písečtí hokejisté prohráli 4:7.
2. liga mužů - sk. Střed, 39. kolo, so 22.2.2020, Zimní stadion Písek
Písek
David Servis ČB
4:7
2:4, 1:1, 1:2
Písek: Kříž (19. Štrobl) – Sivek, Bílek, Růžek, Suda, Košař, Hanus, Turek – Bárta, Arnošt, Bednařík, Rod, Petřík, Přibyl, Strnad, Matějka, Novák
David Servis ČB: HC David Servis Č. Budějovice: Hauser (Němec) – Krtek, Škopek, Svach, Sičák, Kubeš, Doktor V., Tintěra – Tejko, Kronus, Šulčík, Pecka, Hřebejk, Vak, Ferebauer, Silný, Marek

Na góly bohatá první třetina přinesla více radosti hostům z Českých Budějovic, kteří ji vyhráli o dvě branky. Vedení 0:3 zajistila trojice Roman Šulčík, Miroslav Tejko a Václav Svach. Za domácí pěknou střelou nad ledem skóroval Daniel Arnošt, ale hosté vzápětí zvýšili díky trefě Ferebauera. Poslední slovo v první dvacetiminutovce měli ale Králové - tvrdý atak na gólmana Kříže potrestal v přesilovce David Matějka.

Proti prvnímu dějství se herní projev obou týmů vylepšil a to o hodně. Písečtí vstoupili do prostřední dvacetiminutovky lépe a byli nebezpečnější. Po sérii neuvěřitelných šancí udeřili v polovině zápasu díky dorážce kapitána Vladimíra Hanuse. Ve 35. minutě však Servismani znovu odskočili po pěkné trefě matadora Romana Šulčíka.

Ve třetí třetině hosté z Českých Budějovic přidali dvě přesilovkové trefy, které rozhodly zápas definitivně. Početní výhodu pět na tři nejprve zužitkoval přesnou ranou Titěra, o chvíli později na něj rovněž v přesilovce navázal Marek. Čtvrtý čestný úspěch Králů si na konci připsal Daniel Arnošt po milimetrovém pasu zpoza branky od Lukáše Bednaříka.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy