Z tuhé bitvy v Kralupech má juniorka bod, padla smolně v závěru prodloužení

První listopadová neděle zavedla svěřence trenéra Volfa na led silného výběru Kralup nad Vltavou, kde se v odpoledních hodinách strhl pořádně tuhý boj. Nedisciplinovaností přošpikovaný zápas tabulkových sousedů sice začal lépe pro píseckou omladinu, která si hned v úvodu střetnutí na svého vyzyvatele vyšlápla a vsítila premiérovou branku utkání, přelom dvacetiminutovky však s rozdanými kartami jaksepatří zamíchal. Domácí celek se dílčím úspěchem Jihočechů nenechal zviklat a ještě před odchodem do šaten dokázal prozatímní stav duelu zvrátit ve svůj prospěch. To ale Píseckým z motivace nijak neubralo, ba právě naopak - ani zkraje prostředního dějství nezaháleli a hubené manko velice rychle smazali. Středočeši nicméně i na toto jejich vzepření sil svedli zareagovat a po chvíli odskočili mladým Králům do dvoubrankového vedení. S tím ale příliš dlouho neoperovali, neboť žluto modří opět zabrali a před zazněním sirény si o gól polepšili. Do závěrečné periody se tak vstupovalo za těsného stavu 4:3 a dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že by se na dané situaci mělo něco změnit. Odhodlaní hoši od Otavy však nesložili zbraně a vyhráli souboj s nemilosrdně ubíhajícím časem, když se pouhopouhých deset vteřin před zazněním sirény ohlašující konec zápasu na svého rivala dotáhli po zužitkování přesilové hry 5 na 3. Zápolení tak dospělo do prodloužení, v němž si bonusový bod navíc půl minuty před koncem vystřelili domácí. Srovnat s Kralupskými účty budou Písečtí moci již ve středu 13.11., kdy se na píseckém zimním stadionu utkají v odvetě.
REDSTONE Extraliga juniorů, 14. kolo, ne 3.11.2019
Kralupy nad Vltavou
Písek
5:4p
2:1, 2:2, 0:1 - 1:0
Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Halamka) – Drozda, Zedek, Hes, Šimůnek, Hájek, Kučera – Bradášek, Marek, Binko, Pejchal, Němec, Štibran, Hašlar, Kuzďas, Runza, Kleveta, Kočí, Januška "C"
Písek: Pícl (Buchta) – Tampier, Kuljvejt, Houdek, Cibuzar, Šafář, Kurfürst, Kocour – Petřík, Krýner, Přibyl "C", Karbulka, Novotný, Egert, Fríd, Brož, Andrle, Lamač

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy