Králové slaví třetí výhru v přípravě! Brankostroj ve druhé třetině rozhodl o vítězství

Písečtí hokejisté se po zápasové pauze vrátili ve velkém stylu! V Klatovech sice nejprve prohrávali 1:0, ale již v první třetině se žluto-modrým hokejistům podařilo nepříznivý stav zvrátit. V osmé minutě se prosadil Jakub Čížek, který by se mohl stát staronovou tváří v píseckém dresu a o pět minut později skóroval stejně starý František Januška. Druhá třetina patřila pouze Králům, kteří vsítili celkem tři branky. Skóre na 3:1 změnil Volf a o minutu později i David Matějka – 4:1. Třetí branku v prostřední periodě zaznamenal obránce Dudáček. V závěrečné dvacetiminutovce již Písečtí žádnou branku nepřidali a Klatovy se pokoušely o zvrácení stavu. Deset minut před koncem vysvitlo světlo na konci tunelu, když stav utkání byl 2:5 z pohledu Klatov. Branku na 3:5 vstřelily Klatovy v poslední minutě zápasu. Písek je tedy v přípravě zatím stoprocentní a již v pátek se střetne na domácí půdě se Salzburgem.
Příprava A-tým, 3. kolo, út 24.8.2021
Klatovy
Písek
3:5
1:2, 0:3, 2:0
Branky a nahrávky: 8. Čížek, 12. Januška (Hanus, Karbulka), 27. Volf (Šuhaj, Tampier), 28. Matějka (Čížek, Bednařík), 34. Dudáček (Dosek). Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 1:5, 3:5.
Písek: Kříž (31. Marek Dvořák) – Dudáček, Marcel Dvořák, Dosek, Turek, Hanus, F. Novák, Tampier – V. Šuhaj, L. Volf, Sýbek, Matějka, Čížek, Bednařík, Karbulka, Januška, Brož, Novotný

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Luboš Rob: "Měli jsme pohyb a puk na hokejce, dokázali jsme tvořit hru, líbilo se mi fungování v pětkách. Vedli jsme pak 5:1, góly, které daly Klatovy na 5:3 ve třetí třetině, jsme dostali po našich chybách. Jinak to bylo zasloužené vítězství. Nám, jako trenérům, se hokej líbil. Věřím, že nás i tento zápas bude motivovat v nastolené cestě do začátku sezony."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy