Fotografie není přiložena

Martins Jansons

brankář
Narozen
20.6.1990 (17 let)
Hůl
-
Váha
-
Výška
-

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Podrobnosti

Statistiky

Sezóna   Klub                     U    min    G     Z     %
2006-07  IHC Písek - dor. (LD)   13    683   30   418   93,30

Články o hráči


Rozhovory
so 1.3.2008

Jednou bych to chtěl dotáhnout do extraligy!

V letošní sezóně patří v největším postavám postoupivšího dorosteneckého výběru. Na svém kontě má od začátku sezóny sedm zápasů s „nulou“ a řadou výtečných výkonů na sebe přitahuje mnoho obdivu a chvály. Pavel Kantor na to má svůj pohled: Je to příjemný pocit ale myslím si, že je to hlavně díky týmové práci“ říká hodně skromně. Šestnáctiletý gólman, který je v Písku na hostování z Mountfieldu ČB by si jednou rád vyzkoušel nejvyšší soutěž seniorů. „Mým snem byla vždycky česká extraliga. Líbí se mi ten život hokejistů, kteří jdou v deset na trénink a večer potom na zápas. Tohle nemá chybu.“ Více podrobností o talentovaném gólmanovi naleznete v článku.

Aktuální zprávy
pá 30.11.2007

Na výchovu hráčů dohlédne šéftrenér mládeže

Novou pozici chystají od začátku prosince ustanovit písečtí funkcionáři. Pro lepší fungování výchovy mládeže bude nyní jeden kouč dohlížet na všechny kategorie od přípravky až po juniory. Jméno šéftrenéra se oznámí v nejbližších dnech. Klubem ale, jak potvrzuje manažer klubu Pavel Horažďovský, vládne hlavně euforie dorostenců, kteří vedou ligu! A méně úspěšní junioři? Těm se zařídila pomoc z Litvínova. Více v článku.

Ohlasy k zápasu
so 24.11.2007

Kluci hráli docela dobře, trenér ale bude spokojený asi jenom napůl

V zápase s Kolínem se v brance Píseckých představil mladší z vyrovnané dvojice juniorských brankářů – Jakub Myslivec. Spolu s Matějem Lukešem se mají letos co ohánět, defenzíva píseckých juniorů někdy připomíná den otevřených dveří. Proto není od věci jednoho z hrdinů remízového zápasu s Kolínem vyzpovídat.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy