Fotografie není přiložena

Jiří Dobeš

obránce
Narozen
16.11.1990 (17 let)
Hůl
-
Váha
72 kg
Výška
189 cm

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Podrobnosti

Statistiky
Sezóna   Klub                                  Z  G  A  B  TM
2006-07  IHC Písek - dor. (LD)                 4  0  1  1   4 

Články o hráči


Zápasy
so 24.11.2007

Junioři špičkově rozjetý zápas zremizovali

Přestože předposlední písečtí junioři přivítali třetí tým tabulky, byli to oni, kdo vedl po dvou třetinách 3:1. Hosté z Kolína však nesložili zbraně a díky dvěma gólům Majzra v oslabení nakonec vezou z Písku bod. Dá se tak říct, že bod ztratili jak favorizovaní hosté, tak domácí, kteří měli podle trenéra Šperla zápas špičkově rozjetý. Branky domácích vstřelili Silbernágl, Vácha a Dobeš. V neděli čeká na juniorku IHC derby v J. Hradci.

Mládežnický hokej - zápasy
so 17.3.2007

Není to ani překvapení ani zklamání!

Nepříliš dobrá letní příprava a pak velmi těžké rozlosování na začátku sezóny. Poté, co Písečtí mladíci vyjeli na led, vyvíjela se přípravná utkání "relativně" dobře - jejich výsledky napovídaly, že by pro dorostence mohl být letošní ročník celkem úspěšný. Se svým trenérem Václavem Šrámkem a jeho asistenty, kterými byli v průběhu sezóny jak Vokurka, tak Slabý a nynější hráč "A" mužstva Filipi, bohužel neskončili tam, kde by si všichni přáli. Podle slov hlavního trenéra Šrámka však není osmá příčka v tabulce zase takovým neštěstím - "My jsme sehráli spoustu vyrovnaných zápasů, asi tohle mužstvo mělo na víc, ale chyběla nám zkušenost a týmová pohoda."

Ohlasy k zápasu
čt 15.2.2007

V Písku vládne pohoda jako už dlouho ne!

Čtyři výhry v řadě proti pěti výhrám v řadě. Písek proti Jindřichovu Hradci. A výsledek? Písek dohnal sérii Vajgaru a zároveň ukončil tu jeho. Stav 5:0 po závěrečné siréně navíc poměrně přesně odráží dění na ledě. Hosté tak prestižní derby nezvládli a zůstávají v současné době až pátým nejlepším klubem na jihu Čech. To Písek nabírá před play-off pekelně dobrou formu. Vyhrává, i když nehrají opory Filipi, Holec nebo Mikeska. „Na kluky jsem hrdý a pyšný,“ nešetřil tentokrát chválou trenér Písku Jan Rybáček. Mozaiku pohledů na derby doplňují Michal Pinkas, Petr Pechek (na obr.) a Josef Mazanec.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy