Králové nestačili na domácí David Servis, ale z vyrovnaného boje si odváží cenný bod

Ve středečním kole odcestovali Králové na led svého věčného rivala z ČB. David Servis se ujal vedení už na začátku první části. Hostům se podařilo ještě v první třetině srovnat. Ve druhé ani třetí třetině žádná branka nepadla, i když oba týmy měly několik možností v početních výhodách. Rozhodlo až prodloužení, ve kterém více štěstí stálo na domácích hokejkách a tak výhru nakonec slaví hokejisté z Českých Budějovic.
2. liga mužů - sk. Střed, 32. kolo, st 22.1.2020, Zimní stadion ČB
David Servis ČB
Písek
2:1p
1:1, 0:0, 0:0 - 1:0
Branky a nahrávky: 4. Šulčík (Marek), 63. Sičák (Silný) – 14. Rod (Bárta, Čížek). Rozhodčí: Šmika – Krátký, Maňák. Vyloučení: 8:9. Využití: 0:1. Diváci: 154. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.
David Servis ČB: Hauser (Bubeníček) – Krtek, Doktor, Sičák, Škopek, Dudáček – Pecka, Hřebejk, Hrala, Marek, Silný, Ferebauer (A), Tejko, Krcho, Šulčík (C), Vak.
Písek: Kříž (Štrobl) – Tintěra, Bílek (A), Šafář, Sivek, Najman, Hanus (C), Turek – Dilisi, Bárta, Egert, Strnad, Rod, Čížek, Arnošt, Matějka, Bednařík (A), Karbulka, Novák.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kdy už ve čtvrté minutě poslal kotouč za brankovou čáru kapitán Šulčík, po přihrávce Marka. Píseckému áčku se podařilo srovnat na 1:1 ještě v první části, kdy po zákroku na hráče hostů šel odsedět menší trest Škopek. Početní výhodu dokázal zužitkovat Rod poté, co mu na tento gól přihráli jeho spoluhráči Bárta s Čížkem.

Ve druhé třetině hrály oba celky dvě přesilové hry, ale žádná z nich nebyla využita a po čtyřiceti minutách se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Ve třetím dějství bylo na obou stranách několik vyloučených, ale ani jeden z týmů nedokázal vsítit gól a zápas rozhodnout. Po krátké přestávce se šlo do prodloužení.

V něm v 63. minutě rozhodl domácí Sičák, který dal vítězný gól do branky hostů.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy