I junioři prohráli svou první přípravu

Po A týmu i dorostu sehrálo svůj první přípravný zápas i mužstvo juniorů. Soupeřem jim byl celek PZ Kladno. Bohužel, stejně jako A tým v Benátkách nad Jizerou (5:4) a dorost v Českých Budějovicích (9:1), i nejstarší mládežnická kategorie si odvezla porážku. Svěřenci trenéra Rybáčka podlehli v herně vyrovnaném klání 4:2. Svůj první gól při premiérovém startu za juniory zaznamenal Adam Šafář.
Junioři - příprava, přát., út 9.8.2005
Kladno
Písek
4:2
2:1, 1:1, 1:0
Branky Písku: Šafář (Ondrejec, Binder), Ondrejec
Písek: Vojta (31. Lukeš) - Železný, Klas, Švácha, Všetečka, Petele, Maršík, Suchan - Stropnický, Hora, Šimoník - Kouba, Pangrác, Bican - Fořt, Pešta, Jiřík - Šafář, Ondrejec, Binder.
Přitom Písek začal úspěšněji a nedlouho po začátku otevřel skóre mladý útočník Adam Šafář po spolupráci s kolegy ze čtvrtého útoku Ondrejcem a Binderem. Domácí však během chvíle využili dvou zaváhání písecké obrany a výsledek otočili. V polovině utkání se vyměnili brankáři, Tomáše Vojtu vystřídal Matěj Lukeš, o němž se více dočtete v rozhovoru na našich stránkách. Nový muž se mezi tyčemi nestačil ani pořádně zahřát a už se na něho vyřítili dva útočníci protivníka, jejichž akce ve vlastním oslabení znamenala zvýšení na 3:1.

Na rozdíl jediného gólu snížil nekompromisní střelou pod horní tyčku navrátilec z Českých Budějovic Petr Ondrejec a k asistenci na první brance tak přidal druhý kanadský bod v utkání. To ovšem bylo ze strany hostí vše. Dvě stoprocentní šance totiž následně nevyužil Bican, načež Kladenští po chybě v rozehrávce přidali čtvrtý gól.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy