Fotografie není přiložena

David Pelant

obránce
93
Narozen
29.11.2000 (19 let)
Hůl
levá
Váha
-
Výška
-

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

DatumUtkáníSkóreG A B +/− TMin
5.10.2019 China Golden Dragon vs Písek 2:5 0 0 0 0 0
2.10.2019 Kolín vs Písek 3:2 0 0 0 0 0
27.2.2019 Havl. Brod vs Písek 7:1 0 0 0 0 0
16.2.2019 Písek vs Pelhřimov 5:4 0 0 0 0 0
30.1.2019 Žďár nad Sázavou vs Písek 4:1 0 0 0 0 0

Články o hráči


Preview k zápasu
čt 23.9.2021

Druhé venkovní utkání odehrají Králové proti Kobře!

Máme za sebou dvě odehraná kola a oba aktéři sobotního duelu mají na kontě tři body. Písečtí hokejisté nezvládli první zápas proti Chebu, ale ve středu před vlastními fanoušky deklasovali Příbram. Kobra rovněž nezvládla první utkání sezóny, když padla proti Kohoutům z Tábora 5:1. Zaváhání však bylo napraveno vysokou výhrou proti Řisutům. Úvodní buly bude vhozeno v 18:00.

Mládežnický hokej - zápasy
ne 6.10.2019

Junioři ve Žďáru zhasly místní plameny!

Famózní víkend extraligové juniorky! ;) Písek venku sestřelil druhý Žďár nad Sázavou a díky výhře 6:1 se posunul na třetí příčku. Branky Písku dali Brož, Novotný, Karbulka, Pelant a dvakrát Hracholski.

Mládežnický hokej - zápasy
ne 27.1.2019

Víkendová nájezdová loterie juniorů: S Táborem zaváhali, v Třebíči už brali bod navíc

Svěřenci trenéra Volfa zažívají v nadstavbě první krušné chvíle, v neděli 27. ledna krátce před polednem totiž vstoupili do svého druhého víkendového klání, které byli po zauzleném průběhu nuceni zakončit nájezdovou loterií. Tu první absolvovali ve večerních pátečních hodinách, kdy se jim nakonec vymklo z rukou původně velice dobře rozehrané utkání s juniorkou Tábora. Ta se po skončení úvodních dvaceti minut poroučela do šaten s relativně dost podrytou sebedůvěrou - poté co z kraje periody inkasovala hned dvakrát ve vlastní početní výhodě a musela po zaznění první sirény skousnout prozatímní výsledek 5:2, vskutku neměla příliš mnoho důvodů k úsměvu. Velice houževnaté táborské mládí se však ve zbytku zápasu proměnilo v prototyp nepoddajnosti a zejména díky své velké bojovnosti pak dotáhlo duel do samostatných nájezdů, v nichž posléze celý obrat po zásluze dokonalo a doslova a do písmene uteklo hrobníkovi z lopaty, když ve druhé sérii rozhodlo o svém triumfu 6:7. V dnešním střetnutí s výběrem Třebíče to pro změnu byli právě sami Písečtí, ti co museli nepříznivý vývoj zápolení otáčet ve svůj prospěch. Na ledě Horácké Slavie prohrávali po prvních dvaceti minutách těsně o jednu branku, tíhu tohoto vědomí ale jako kdyby ze sebe po přestávkové poradě zdárně setřásli. V prostředním dějství, v němž si oba celky připsaly shodně po dvou trefách, pak sice drželi s domácími krok, přesto zůstávali jen těsně na dostřel. Vyrovnat se jim zásluhou jejich úpornosti podařilo až v závěru řádné hrací doby, kdy Třebíčské překvapili ve vlastním oslabení. To co načali pak úspěšně završili v dovednostní disciplíně, kterou svým nájezdem rozsekl David Pelant.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy