Fotografie není přiložena

Lukáš Kulvejt

obránce
Narozen
8.3.2002 (20 let)
Hůl
levá
Váha
-
Výška
-

Aktuální statistiky

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Posledních 5 zápasů

nenalezeny žádné aktuální statistiky

Články o hráči


Preview k zápasu
pá 30.9.2022

Písecké hokejisty čeká první konfrontace s bývalým týmem Chance ligy!

Kolotoč druholigových zápasů pokračuje a na programu je čtvrté kolo třetí nejvyšší české soutěže. Písecká výprava vyrazí bojovat o první body do Benátek nad Jizerou. Bývalý prvoligový klub drží sedmou příčku s pětibodovým ziskem. Utkání startuje v sobotu v Benátkách v netradičních 14:30.

Mládežnický hokej - zápasy
st 9.3.2022

Junioři udělali důležitý první krok a v sérii s Technikou Brno vedou!

První kolo play-off Ligy juniorů je za námi a hokejisté Písku uspěli! Úvodní dvacetiminutovka nebyla z pohledu Králů vůbec úspěšná, ale ve druhém dějství se podařilo svěřencům trenéra Volfa vyrovnat na 1:1. V závěrečné periodě ale Písek předvedl svůj typický výkon a nasázel pět branek. Juniorka zvítězila 6:2 a získává první bod v sérii. Na listinu střelců se zapsali Hrakholski, Kříž, Pitel, Pešek, Ryba, Kulvejt. Skvělými zákroky se blýskl brankář Lokajíček, který úspěšně deptal hostující střelce.

Mládežnický hokej
út 8.3.2022

Na písecké juniory čekají vyřazovací boje! Jak vůbec vypadá tým vedený trenérem Volfem?

Základní část čítající dvaačtyřicet zápasů je za námi a nyní se musí juniorské organizace připravit na play-off, které startuje již zítra. Písek opanoval skupinu Jih a vyzve silný tým z Brna – Techniku. Hraje se na tři vítězné zápasy. Osud toho prvního se začne psát zítra v 18:15.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy